slm herkese,TR-ance inanılmaz bir yazı gerçek olup olmıycanı zaten bekleyip göreceğiz etkiler biraz abartılı gibi,2012 ye az kaldı değişiklikler olabilir dünyada bu derece olurmu allah ömür verirse görücez.benim etkilerinden çok yazının içeriğindeki mesajlar dikkatimi çekti,arkadaşlar bu yazıyı bilgisayarıma nasıl aktarabilirim bazı arkadaşlarıma göndermek istiyorum çok güzel hikayeler okuyorum bilgiler ediniyorum belki ihtiyacı olmasına rağmen "tamam bakarız diyen" arkadaşlarıma faydası olur yardımcı olursanız sevinirim siteyi tavsiye etsemde çok az kişi bizim gibi sabırla okuycaktır evdekilerden yardım istiycem ama benle yine kafa bulacaklar,beni onların diline düşürmeyin,bana 90 yaşında muamelesi yapıyorlar oysa ben hala genç bir anneyim:) olsun onları çoook seviyorum,keşke tavsiye ettiğim herkes bu siteden yararlanabilse benle dalga geçiyolar en çokda kızım ve nişanlısı"anne sen uçmuşsun bi garipsin"diyorlar ben artık umursamıyorum onlardan daha çok espri yaparak karşılık veriyorum ama bazende üzülüyorum bunca güzel bilgilere kendilerini kapadıkları için,şimdiden teşekkürler sevgiyle kalın |