Alıntı:
iloscuk Nickli Üyeden Alıntı
teşekkürler.Çünkü aynı yazında belirttiğin gibi ego ve suçluluk bende beklentimden daha az etki gösterdi.O nedenle tavsiyeni dinleceğim ve depresyon telkinini de listeme dahil edeceğim.ego ve suçluluk telkinini bir süreliğine çıkaracağım.Gelişmeleri yazarım.umarım daha iyi sonuç verir.Tekrar teşekkürler paylaşımın için. |
önemli değil canım :)
evet ego ile suçluluk tek başına yeterli olmadı fakat binanın temelini atmış olabilir farkında olmadan..
canım ben sadece suçluluğu çıkardım...egoya devam ediyorum....bence ego telkinini çıkarma derim :)
daha önce de belirttiğim gibi şu an ego, kendine güven ve depresyon dinliyorum bu 3 lü işime yaradı....diğer problemlerim çözülmedi ama büyük rahatlama ve mutluluk sağladı...gece anlamsız veya hoş olmayan rüyalar gördürdü bana depresyon telkini...ama rüyaların etkisinde kalmadım rahatlamamı sağladılar...o yüzden kabus görürsen bunun bir arınma olduğunu bilmeni isterim...gördükçe oh çekiyorum resmen....
bugün hiç neden olmasada dışarı çıktığımda etrafıma gülücük saçtım ve daha dik yürüdüğümü farkettim(hiç zorlamadan kendiliğinden oldu) ve insanlar da bana hayran kaldılar hakkımda çok şirin biri falan dediler arkamdan...
diğer problemlerim için olan telkinlere daha sonra geçeceğim.... binanın temeli oturmadan olmuyor onu anladım :)