Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-01-2009, 12:16 AM   #92 (permalink)
perilice58
Üsteğmen

perilice58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 488
259 Mesajinıza toplam 1,226 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
perilice58 will become famous soon enoughperilice58 will become famous soon enough
Red face BENİM İÇİN MUCİZE

Merhaba günlük

18 ocaktan cuma gününe kadar baya berbat bir gün geçirmiştim.. 18 de kundalini reiki ikiye uyumlanmıştım vede benim içinde arınma süreci baya zorlu oldu ... Önceden neden hissetmiyom diye shamicime yakınıp dururken.. Başıma gelenlerden sonrada nerden hissetmeyi seçtin aldnmı başına belayı diye yakınmaya başladım... Hem korkularımla yüzleşiyorum hemde fiziksel hemde geçmişim bir filim gibi gözümün önümden geçiyordu hemde mucizeler yaşıyordum.... Hepsini bir arada yaşarken vücudum üşütmeden dolayı hasta olmuştu çarşamba günüde doktora gittim... ( dipnot: giderken bana serum vereceğinden emin bir şekilde gidiyordum arkadaşlarda arkamdan dedikodumu yapmış o kadar eminki serum bağlayacaklarından doktor ilaç verip yollarsa düşenemiyoz diye )
Tabiki doktor ilaç verdi... çarşamba günü perşembe günü yatakta geçirdim... Kundalini uyumlamasından dolayıda kafamda bozuk radyo istasyonun sesi uyuyamıyorum... ..Yatağa her yatışımda titremeye başlıyordu vücudum... Birtürlü uyuyamıyordum... En son kundalini hocamla görüştüm bana gece şifa yolladı perşembe gecesi idi şifayı hissettikten sonra uyumuşum az düzeldim ya cuma günüde gezmeye gittim
Cuma akşamı olduğunda yataga yatacağım zaman vücudum tekrar titriyordu kendimle savaş vermeye başlamıştım uyuyamamda beni çok halsiz düşürüyordu... Çakralar deseniz felaket bir şekildeydi....

Nete giriyorum çıkıyorum kafamdaki bu sesten kurtulamıyorum... Sonunda girip o yazıyı yazdım çünkü kendime çok kızıyordum... Kafamdaki ses doğru düşünmemi engelliyor enerji çalişmalarında içimdeki sesi dinlediğim için kendime neden yaptın neden içindeki sesi dinledin feryatları vardı herşey bitmişti çare aramak için nereyi girip araştırsam telikelerle dolu yazılar okuyordum.... Özelliklede 18 de uyumlamadan dolayı gördüğüm rüyanın etkisi ile de kafam karma karışıktı içimdeki sese o kadar kızmıştım ki dinlemek dahi istemiyordum çünkü başıma bu derdi yüreğimdeki ses açmıştı.. Ne yapmam gerektiğini dahi bilemiyordum herşey benim için sondu..
Pazar günkü rüyam: üç harfli geldi ve ellerimi tuttu ve beni korkutmaya başladı... önce korktum çünkü hareket edemiyordum sonra kundalini reikisi göndermek aklıma geldi... O esnada sarışın bir oğlan bebek gözleri kundalin ateşi gibi kıpkırmızıydı ve uyandı elim iyece sıcak oldu emeklemeye başladı bende bundan daha çok kuvvet alarak ben senden korkmuyomrum yaradanımı sığındım dedim ondan sonra uyandım..
(dipnot : uyku ile uyanıklık arası gibi birşeydi ama çoğunlukla uyuyordum ve en önemlisi ben üç harflilerden acayip korkan biriyim buda benim korkumla yüzleşmem belkide bilinçaltımdaki korku gün ışığına çıktı )
Ve bundan sonra tekrar uyudum çok rahat bir uyku uyudum .. Buraya kadar sorun yok ...
Başka arkadaşıma bana reiki yollamasını istedim çünkü başım çok agrıyordu... Vede o da reiki yollarken bana tek kırmızı göz gördüğünü dile getirince benim rüyamdan da haberi olmaması beni tekrar korkutmaya başlamadı değil yani

Benim için mucize olan gün cuma akşamına tekrar dönmek istiyorum... Belki reiki ile ilgilenenler bu tür mucizeleri hergün yaşıyorlardır fakat benim için ilk ti....

Neten yardım almak için kundalini araştırmalarına devam ediyordum... Ve aşagıya aynen kopyalayacağım yazıyı okuduğumda ben tam şoka girmiştim....

" Enerji pozitif bile olsa titreşim düzeyi henüz o enerjiyi almaya hazır olmayan birini yıpratabiliyor.Burada mastera çok iş düşüyor.O yüzden en azından bir kez bile olsa uyumladığı kişiyi görmesi gerektiğini düşünüyorum.Master, uyumladığı tüm kişilerin sorumluluğunu taşıyor ve onları takip etmek zorunda.Bence tüm uyumlamalar için bu geçerli.Elbette bunları yazmanın nedeni asla kişileri eleştirmek değil.Sadece kr3 uyumlaması sırasında -ki yüzyüze bir uyumlamaydı -yaşadıklarımdır.Saniyeler içinde kök çakradan yükselen alev tüm çakraları yaktıktan sonra tepe çakradan fışkırdı.Saatlerce tepeme ıslak bezler koydular.Yanıyordu çünkü.Daha sonraki dönemde yaklaşık bir ay tamamen sersemlemiş bir halde dolaştım.Bu sadece benim başıma gelen ve masterin de ilk defa karşılaştığı bir olaydı. Olay kr uyumlamasıydı ama gerçekleşen kundalini uyanmasıydı.Ben reiki master ,kundalini reki master ,ra sheba master vs.olarak enerji çalışmalarında çok dikkatli ve özenli olunmasından yanayım.Tekrar belirtmek isterim ki herkes istediğini yapmakta ya da ona doğru geleni yapmakta elbetteki özgürdür.Ben yaşadıklarımı ve hissettiklerimi yazdım "

Bunu okuyunca artık ne yapacağımı bilmez hale geldim... Ve içimdeki ses bana seslenmeye çalişiyordu...Elime bir defter bir kalem aldım yüreğimdeki umut diye bir yazı yazdım .... ( dipnot: bu yazımı daha sonra paylaşacağım ) Sonra bütün cesaretimi topladım... Neti kapatıp yatagıma uzandım ne olacaksa olacaktı artık çünkü ben bu yola bir kere çıkmıştım dönüş yolumda yoktu sonuna kadarda gidecektim....
Önce bütün bildiğim duaları okumaya başladım yaradanımdan baş meleklerden yardım istedim ve içimdeki sesi dinledim bana kafamda oluşan enerjinin vucudumda dolaşması için izin vermemi istedi ve bende sevgi ile izin verdim ondan sonra olanlar mucize idi benim için bütün vucudum titremeye enerji bütün çakralarda dolaşmaya başladı elimde ve 7 çakrada genişlemeler hissedim sonra ayağımın altından ışık girdi tüm çakraları dolaştı ve tepe çakradan dışarı çıktı bütün vucudumu ışıkla kapladı sonrada ben rahatlayıp uyumuşum
Sabah kalktığımda içimde anlamsız sevgi çığlıkları coşku sevgi şarkıları rahatlık vardı bütün vucudumdaki ağrılar gitmişti korkularım bitmişti sanki uyumlanmış gibi hissettim kendimi 7: 15 kala uyandım enerji halen vucudumda çalişiyıordu saat tam 7 de tekrar başımda toplandı ugultu şeklinde buğün biraz daha azaldı bu ugultu eskisi gibi rahatsız etmiyordu...

Şu anda ise halen içim kıpır kıpır dudaklarım mutluluk şarkıları mırıldıyor aynaya bakıp kendime gülümsüyorum...

Kundalini reikiye uyumlayan arkadaşa anlattığımda bunu şaşırdı... Sonra enerjiyi ve çakraları kontrol etti şaşkınlığı dahada artmıştı çünkü bir gün önce ben hastalıktan uykusuzluktan gitmiş ben yoktum ve çakralar da sorundan dolayı kundalini 3 e uyumlama yapamayacağını da belirtmişti dengelenmesi lazımdı ....

Şimdi ise çakralarda herhangi bir sorun yoktu hepsi dengeli ve rahatsızlığım geçmişti veeee çok mutluydum.....

İşin tuhaf yanıki üzerimdeki enerji kundalin değil de başka güzel güçlü bir enerji olduğunu söyledi.... Artık bilmiyorum ....

Ben bu mucizeyi yaşarken başka arkadaşıma anlattım oda baş ağrısı için kundalini reikisi istedi bende gözlerimi kapatıp ellerimi birleştirdim niyet etim o esnada sadece izledim imgeleme dahi yapmadım enerji ışık gibi ellerimden aktı istanbul gökyüzünde dolaştı arkadaşımın iş yerine kendisine ulaştı bunu resmen gözlerim de gördüm rüya gibiydi .... Arkadaşıma nasıl hissetiğini sorduğumda enejinin geldiğini hissettiğinin rahatlattığını agrının önce 3. gözde toplanıp sonra yok olduğunu söyledi ve gün boyunca artı buğünde sordum agrıdan eser kalmadığını söyledi....

Bunu başka bir ablama daha yaptım oda aynı şekilde dedi ....

Agrıları iki dk gibi kısa sürede geçiyor ve bitiyordu yüzlerine serinlik veya rahatlama gibi bir his geliyormuş...

Bunları yaşamam gerçekten mucizeydi herhalde başkası bunları anlatsa hadi be derdim ama yaşayan ben olunca sanırım bana hadi be derler

İşin en güzel tarafı buğün iş müracaatı için gittim önümdeki tüm kapılar mucize bir şekilde açılmaya başladı... Aramda ufakta olsa sorun olan kişiler bana çok sıcak samimi davranmaya başladı....

İçimdeki ses herşeyin yoluna girdiğini söylüyor ve hiç korkmuyom ve artık hayatı ertelemeyi bıraktım derslere bile başladım.... Bir hafta ve buğünde yaşadıklarım bu şekilde halen ben bir tam açıklama bulamıyorum... Tek söyleyeceğim şey yaşadıklarım tamamen mucizeydi... Ve hayatı çok seviyorum... Yaradanıma binlerce şükürler olsun .... Teşekkürederim herşey için

SEVGİLER