Üsteğmen
Tesekkür: 1,412
221 Mesajinıza toplam 1,573 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| enerji dengeleme-1- YÜKSELME VE YÜKSEK BEN
Karmik kurtulma girişimimizin büyük bölümü, dünyadaki yaşamlarımız boyunca aldığımız hasarları iyileştirmek amaçlıdır. Bu, enerji bedenlerimizi, mağbetlerimizi, kişilik benlerimizi, chakralarımızı ve bizi oluşturan tüm insan enerji sistemlerindeki hasarları da kapsar. Fizik ve fizik bedene en yakın bedenden, karmik engellemeleri kaldırmayı öğrendikten sonra gelen aşama bu bölümün konusudur. Bir çok karmik kurtulma, iyileşme, zihin beden ve zihin ağlarında olur; ve zihinsel, duygusal, eterik ve fizik beden seviyelerinde etkili olur. Bir çok yaşam sürelerimizde, enerjilerimiz hasar görmüş olabilir. Eterik çift ve Astral İkiz kolayca hasar görebilirler; aynı şekilde zihin ağı, ruhsal beden ve nedensel beden de. Bu hasarlar daha az belirgindir; insan karmasının daha teknik bölümüdür ve kolaylıkla belli olmadığı gibi kolaylıkla iyileştirilemezler. Öz Ben ve Tanrıça Ben, yaşamsal yıpranma ve gözyaşları ile hasar görmezken, tüm seviyelerdeki mağbetler hasar görebilir, kapanabilir, düzenleri bozulabilir. Hara ve kundalini chakraları da iyileştirmeye ve yeniden ayarlanmaya ihtiyaç duyabilirler. Bir ya da birden fazla enerji beden düzenli / verimli çalışmayabilir. Enerji sistemimiz çoğunlukla kendi kendine iyileşebilirken, hasarın yüzeysel olmadığı durumlarda iyileşme her zaman tamamlanamayabilir. Biz, dünya da ve diğer gezegenlerde pek çok kez beden içinde olduk ve bir çok türde travma ve acı deneyimledik. Bir çoğumuzun ruhu yorgun düştü ve kendiliğinden, tam olarak iyileşme için extra ruhsal enerjiden yoksun kaldık. Bu hasarların, o seviyelerde çalışma gerektirdiğini insanlar genelde fark edemezler.
Ek olarak, dünyamızın yaşadığı değişimler sırasındaki enerji değişmeleri, hayatlarımız ve bedenlerimiz için daha çok mücadele gerektirir. Bu hayatta bir araya gelmeyi uman ikiz ruhlar, gerçek eş ruhlar, dünyanın enerji hataları ile hasar görürler; bir araya gelip birleşemezler ve bir çok kalp kırıklıkları yaşanır. Bunun örneklerini çevrenizde duyarsınız; kadın eşinin kim olduğunu bilir ama diğer taraf ya onu ya da ilişkiyi önemsemez. Kadın, daha önceki pek çok hayatında o kişi ile birlikte olduğunu bilir ve eşinin bunun farkında olmamasını ve kararsız davranışlarını anlayamaz. Dünya değişimleri özellikle 1946 ve 1966 yılları arasında doğan çiftleri etkilemiştir. Karmanın Efendileri, karmik bağışlama ve dünyanın değişimi ile beraber bu hasarların iyileşeceği ve bu hayatta gerçek eşlerimizle tekrar birleşeceğimizin sözünü vermiştir.
Gezegenler ve dünya, devam eden büyük enerji değişimlerine sahne olmaktadır. Dünya, değişen enerji kuşağının etkisine girmiştir ve bu etki 2013 yılına kadar devam edecektir (photon belt). Bu enerji alanı, uçakların rehberlik sistemi gibi mekanik maddelerle hasar görmekte ve insanların duygularını, düşünce formlarını etkilemektedir. Bu enerji aynı zamanda, insanların ruhsal yeteneklerinin artmasına da neden olmaktadır ki, bu bazıları için rahatsız edici olabilir. Gezegenin titreşimi de, bizimki ile beraber artmaktadır. Dünya 3.boyuttan çıkmış ve 4. boyuta geçmektedir. Kısa süre sonra, ötesinde karmanın olmadığı 5. boyuta geçecektir. Bu değişimler, karmik bağışlama ve kurtulma işlemleri ile birlikte Karmanın Efendilerini bize getirmiştir. Şu anda dünya enerjisinin büyük bölümü bozucu olsada, değişimlerin sonucu olumludur.
Dünyadaki değişimlerin bir başka faktörü de, yükselmedir. Bunula ilgili çok ürkütücü hikayeler vardır; yüzlerce, binlercemizin üç büyük dalgada, bir günde aniden yok olacağımız gibi. İnsanların kendilerini bir anda, bir uzay gemisinde bulacakları söylenir. Benim anlayışıma göre yükselme, karmik kurtulmanın ve ödülün en son hedefidir. Geçmiş yaşamlarımızdan kalan acı ve enerji hasarlarımızın bir çoğundan ya da tümünden kurtulduğumuz zaman, reankarnasyon çemberinden çıkmış olacağız. Artık tekrar hayata gelmek zorunda kalmayacağız çünkü öğrenmemiz gerekeni öğrenmiş olacağız. Daha öncede bahsettiğim gibi, isteyen dünya ve dünya karmasının kurtulması hizmeti için geri dönebilir. Yükselme; öldükten sonra yeniden doğum sürecine dahil olmamak demektir. İstisnası da yardım etmek için dönenlerdir (bodhisattvas). Bizim karma ile yaptığımız arınma işlemi, aynı zamanda gezegenin zihin ağını (dünya ağını) da arındırır. Dünya ve en sonunda tüm dünyada yaşayanlar, artık karmadan kurtulmuş olacak ve isteği dışında yeniden doğmak zorunda kalmayacaklar. Karma dünya organizasyonuna ya da kanunlarına ait bir şey değildir; dünya artık 4. boyutun ötesindeki enerji titreşimlerini de geçerek, değişimlerle 5. boyuta girmektedir. Yaptığımız hizmetlerle / görevlerle, dünyanın Akashic kayıtlarını ve gezegenin karmasını arındırarak, reankarnasyonu durdurup, daha ileri bir yerlere ulaşabiliriz. Bir çok şifacı ve öğretmen, dünyadaki son yaşamlarını sürüyorlar. Eğer tekrar yaşama dönersek, bizde bunu diğer gezegenlerde yapabiliriz. Dünyadaki reankarnasyon, en zor olandır; dünyayı bozmadan kurtararak – en azından elimizden gelenin en iyisini yaparsak – burada işimiz bitmiş olacak.
Eve vardığımız zaman tamamen bilinçli olacağız ama ancak tüm dünya karmamızı arındırmış; dünya da yaşarken enerji sistemimizde meydana gelen tüm hasarları tamir etmiş olmamız gerekir. Bu yükselmenin, tamamen bilinçli olabilmesi için kişilik benlerimizin, özellikle Yüksek Ben’imizin de aktif ve bağlantıda olması gerekir.Yüksek Benin enerjisi, Fizik Bedene en yakın aura bedene getirilmelidir; burada Astral İkiz ve Eterik Çiftin iyileşmesini sağlar ve onlarla birleşir. Bu gerçekleştiği zaman, Yüksek Benimiz, Fizik Bedene en yakın bedenler olan Öz / Yıldız Benimizin enerjilerini alabilecek kadar güçlenir. Öz Ben, bizim Akashic kayıtlarımızdır; aktif hale gelerek, bir çok yaşamlarda meydane gelen hasarlardan arınmamızı ve iyileşmemizi tamamlar. Son işlem Tanrıça Benin / Üst Ruhun aktif hale gelmesidir. Bu sayede, ruh olarak gerçekten kim olduğumuz ortaya çıkar. Daha sonra Tanrıça ile tam bağlantı gerçekleşir. Böylece dünyadaki pek çok yaşamımızda ayrıldığımız ve kim olduğumuzu belirleyen bu parçalarla, yeniden bir araya geliriz. Dünyadaki insan, varlığımızdan koparılmıştır, ama artık bu değişmeye hazırdır.
Enerji dengelemenin, karmik kurtulma ve yükselmede daha sonraki aşaması, DNA’nın iyileşmesidir. Teknik formu ve detaylarının yanında DNA, insan enerjisinde meydana gelen hasarlardan etkilenen yaşamsal bie yapıdır. Artık DNA’nın tamir edilme, enerjinin yenilenme, karmanın arınma ve gerçekten ne olduğumuzu anlama zamanıdır. Enerji dengeleme işlemi (yarın anlatacağım), bu iyileşme ve yeniden yapılanmanın bir basamağıdır. Bu bana, 2006 eylülünden itibaren parça parça verildi. Kendimin ağır enerji hasarı üzerine, bire bir Karmanın Efendileri ve Brede ile çalışıyordum ( Brede = gezegenin koruyan ve zaman zaman dünyaya gelen, Celtik bakire Tanrıça Brigit ve daha sonra Mary adını alan, pek çok değişik yerde ortaya çıkan bir lady). İyileştirme meditasyonlarımdan birinde, Brede tarafından Karmanın Efendilerine bir dizi konuyu sormak üzere yönlendirildim – hatta bir çoğunun ne olduğunu, o zaman ben de anlayamadım. Sonuç çok olumlu olduğu için bu soru dizisini yazdım ve başkaları içinde kullanmaya başladım. Bu dizinin ne olduğun anlamam biraz zamanımı aldı; işlemin devamı, ben anlamaya hazır olduğum zaman geldi. Bu enerji dengeleme işlemini yaparak, dünya üzerinde ve günlük yaşamınızda varlığınızı, tam olduğunuzu ve dengemizi daha iyi hissedeceksiniz. Zihniniz daha arınmış, duygularınız daha dengeli ve sakin olacak. Yaşam amacınız, size daha ulaşılabilir gelecek. Büyük bir rahatlama duygusu, huzur ve çoşku bu süreçte gelip, sadece biraz takip edilmesi kaydı ile kalıcı olacak. Aynı zamanda bu – bana olduğu gibi size de – enerji sisteminizin mekaniğini ve Fizik Bedenimiz ötesinde kim olduğumuzu, ne kadar az bildiğimizi gösterecek. Bir çok şifacı, Fizik Bedene yakın seviyeyi bilir ama onun ötesindeki seviyeleri bilmez. Enerji dengeleme işlemi, bu yakın seviyeye yeni bir bakış açısı getirirken, daha ötede olanlar ile tanışmanızı sağlar.
Yüksek Ben’e ulaşmak, Astral İkizdeki iç-çocuğun iyileştirilmesine giden yoldur. Bu hasar ne şekilde ve ne nedenle olmuş olursa olsun, çocuk benin tüm hasarlarını iyileştirmek anlamına gelir. Astral Ben, yaşam çoşkumuzdur; ve ona tamamen iyileşmiş şekli ile sahip olmamız gerekir. Yüksek Benin Astral Ben ile bütünleşip birleşmesi ile Eterik Çiftte iyileştirilmiş olur ki; Eterik Çift, korkularımızı ve bir yetişkin olarak açıklanamayan isteklerimizi barındıran, bilinç-altı çocuk benimizdir. Bununla birlikte kabuslar, başkalarından korkma ve yaşama güvensizlik kaybolur. Yüksek Benin başlaması ile, içimizdeki çocuk iyileşir ve varlığımızın bakire Tanrıçasına geçme yolumuz açılır.
Öz Ben’e “anneye” ulaşma, daha sonra anlatacağım. O, varlığımızı geliştirme yolumuz, kendimizle ve başkaları ile olgun ve yeterli bir şekilde ilgilenebilme yeteneğimizdir. Öz ben, geçmiş yaşamlarımızla ilgili hatıralarla, tecrübelerle ve Akashic kayıtlarımızla doludur. O, Yüksek Ben’imiz gibi, neyi, nasıl yaşayacağımızı bilir ve eğer yaşamda herhangi bir konuda yardıma ihtiyacımız olursa, onların yardımını isteyebiliriz. Yüksek Ben, iyileştirme, sakinleştirme ve dünyevi problemlere yardımda mükemmelken; Öz Ben, çözümü zor gibi görünen karmik enerji zorluklarına yardım edebilir. Her ikiside şifacı ve ruhun mekanikleridir. Onlar koruyucu meleklerdir, insan yaşamına mucizeleri ve ödülleri getirirler. Unutmayın ki; onlar sizsiniz. Onlar nazik, çoşkulu ve çok güçlüdür.
Tanrıça ben / Üst Ruh, en yakın Fizik Bedene getirilmesi gereken en son benlerdir. Bunun da nasıl yapılacağı, daha sonra tarif edilecek. Tanrıça Ben, enerjinize girdiği zaman, Öz ben’inize katılıp, onunla birleşir; Yüksek Ben de Astral İkiz ile birleşir. Astral İkiz, Yüksek Ben’in yardımı ile Eterik Çifte katılır ve onunla birleşerek, Fizik Beden ile fizik farkındalık arasında kalır. Bu enerjiler birbirine geçip maddeyi etkilediği için, hayatınız daha iyiye doğru derin değişimler gösterebilir. Tanrıça Ben’e ulaşmanın hemen meydana gelen sonuçlarından biri, depresyonun kademeli olarak azalması ve yok olmasıdır. Böylece, dünyanın değişim zorlukları ve gezegendeki enerji kaymalarına rağmen, daha verimli ve dünyaya daha bağlı hissedersiniz. Tanrıça Ben’inizden, en çok arzu ettiğiniz şeyi isteyin; O, tacın bilgesi, her şeyi bilen ve her şeyi veren büyük annedir. O, sizsiniz; O insan üstü bir çoşku, çok üstün bir deneyimdir. Tanrıça Ben’iniz Tnarıça değildir; ama diğer enerji bedenlerinizle birleştiği zaman, Tanrıça davet edilebilir. Tıpkı Öz Ben’inizin diğer bir grup Öz Ben ile birleşerek Üst Ruh (Tanrıça Ben) olması gibi; 20-40 Üst Ruh, Tanrıçanın gözetiminde bir araya gelir. Tanrıça ben ve Tanrıça ile yaşanacak deneyim “saf ışık” olarak tanımlanabilir.
Enerji dengeleme aynı zamanda, DNA’mızı tamir eder, yeniden bağlar ve dolayısı ile Öz Ruhun iyileşmesi başarılır. Öz Ruhun iyileşmesi ile kastedilen; tamir olma, tazelenme, düzene sokma; tüm bedenlerimizin ve bizi biz yapan parçalarımızın enerji fonksiyonlarını verimli bir şekilde aktive etmektir. Bedenlerin arasında geçişi ve enerji akışını sağlayan mağbet yolları arınır ve aktive olur. Chakralar arınır, düzene girer ve fonksiyonları tamir edilip, dengelenir. Bunlar çok karmaşıkmış gibi görünüyorsa da, çok basit, yumuşak ve güvenli bir süreçtir. Ben bunu kendimde, diğer yetişkinlerde, 5 yaşındaki bir çocukta ve köpekde yaptım. Bir çok insan bunu büyük bir mutluluk olarak deneyimliyor; bu işlem, hayatımıza devam edecek üstün bir çoşku getirir. Hülya BALIKAVLAYAN Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ insanın tüm evrende kesin düzeltebileceği tek bir şey vardır;kendisi |