Alıntı:
hülyaa Nickli Üyeden Alıntı
fundcuğum canım benim
ağlama demiycem,hatta ağladığına üzüldümde demiycem..çünkü gözyaşların seni üzenler için değil ki.içinde yaşattığın ve sevilmeyi özleyen SEN için..kendi minik duygularına hislenmen ne kadar da güzel..ben çok sevindim bu vesileyle seni özleyen çocukluğuna gidebilmiş ve onu sevebilmişsen ne mutlu sana...
ben ara ara çocukluğuma gider kendimi sever okşar,sarılırım..hatta affedemediğim beni üzünleri de hayalimde çocuk yapar onlarla konuşurum..inan bana çok işe yarıyor..minik,ürkek şirin bir çocuk sarıldığınızda nasılda mutlu oluyor..bazen o çocuk sevimsiz öfke doluda olabiliyor..ancak nedenlerini düşündükçe onuda anlıyorsunuz..iyi bir çalışma yani..tavsiye ederim.. |
vett çok doğruu,,çevremdekiler benim çocuklarıma karşı davranışlarımı taktir ediyor,,gerçektende onların iyi yetişmesi için kendimce tüm gerekli şeyleri yaptığımı biliyorum...benim çocuklarım benim çocukluğumla arasında uçurumlar var..belkide bu yüzden onlara beni yaşatmamak için .....senin yazından sonra çocukluğuma ulaştım ve ona da yetebildiysem ..neden artık onu da kendi çocuklarımın arasında görmeyeyim di mi ama. artık onada sonsuz sevgi gönderilecek tarafımdan.....tekrar sağol canım
Alıntı:
25emel Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı: fund Nickli Üyeden Alıntı
hülyaa aldın gittin beni beee... birden kendi çocukluğumu ,kendimin çocuğu oalrka düşündüm...ben onun annesiyim ,o benim kızım....ayyy çok hoş beee sıkı sıkı sarıldım öptüm küçük funda ya..ısırdım yanaklarını,,çok sessiz ve masum bakışları vardı benim kızımın ve eeee,,,,biliyor musun,böyle sevilmeyi ,ısırılmayı ,öpülmeyi çok özlemiş...... | kıyamam ben sanaa bak ne diyicem sen zil çal döktürmüşün hikaye yazımında işe yarıyooo |
zilleri taktık çiki çiki yaptık şöylre bi dolandık....
zil neyi çağrıştırıyor bende biliyormusun...başlangıc ı... zil çalınca herşeye paydos...yeni bir devreye geçiş..... sence??