Alıntı:
sanemce Nickli Üyeden Alıntı
merhaba topalsolucan1905 hoşgeldiniz yanımıza.. suçluluk ve ego lokomotif telkinimiz olduğu için ilk iki hafta onlarla başlayıp sonrasında arada bir suçluluğu çıkartıp tekrar ekleyerek sürekli listemizde bulunması gereken telkinler. erteleme telkini hem içerik olarak kısa hem de eylem destekleyici bir telkin olduğu için ilk günden itibaren listenizde olmasının bir mahsuru yok. telkinleri her koşulda dinleyebilirsiniz. o anki meşgalenizde herhangi bir engel teşkil etmez. aynı şey anneniz içinde geçerli. ilk iki hafta suçluluk+ego, sonrasında sigara bırakma telkinini ilave edebilir. keyifli dinlemeler |
Cok tesekkürler :D ben ders calışırken kulagıma telkin müzikleri cok kısık bir şekilde geliyor ama duyabiliyorum müzigi öyle dinlemeye başladım birde arada bir ben internetten dersle ilgili videolar izliyorum o videoların sesi daha yüksek telkinler ise kısıkık şekilde ama telkin müzigini duyabiliyorum ama dikatim dersde oldugu için bazenleri fark etmiyorum telkin müzigini bir sakıncası var mı? Telkinleri telefonla dinleyecegim herhangi bir sorun olurmu?