28-01-2009, 04:01 PM
|
#188 (permalink)
|
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>
Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| en son 25-12-2008, 09:30 AM
araya bak ya...
selam günlük, uzun bir aradan sonra.
umarım iyisindir. ben iyiyim çünkü. şu sıralar açıköğretim di matrix ti derken sana fırsat oluşturamamışım. neyse.
geceleri dinlemeye devam ettiğim telkinler etkilerini çabuk gösteriyor. daha
kararlı bir şekilde gidiyor.
son bi kaç gündür kuantumlaşamıyorum ama olur öyle şeyler arada.
çekim yasası yada kuantum yada başka bişey...
adına ne dersek diyelim. farkında olduğumuz sürece isteklerimize göre hareket ediyorlar.
matriks 3lemesini ardından ne biliyoruz ki 2lemesi ile devam ediyorum ve filmleri tekrar tekrar izledikçe daha bi farklı gözle izleniyor. şiddetle tavsiye ederim.
bu arada planlanan seminerler için de ufak çapta da olsa, çalışmalarım var. bazı durumları formulize etmeye çalışıyorum daha anlaşılır olması açısından.
anladığım şu var ki daha önce de dedim sanırım, eğer bir çözüm olmayacağını düşünüyorsanız problemi çözmek için biraz ondan uzaklaşın. çözüm çok basit bir şekilde size geliyor. dikkatiniz, soruya odaklandığı için çözümü göremeyebiliyorsunuz.
ve tüm sorunlarınıza teşekkür edin, çünkü size olgunlaşma şansı doğuruyorlar... yani sorun a sorun gözüyle değilde olgunlaşma şansı yada öğrenilcek birşeylerin olduğuna inanırsanız, durum sorun olmaktan çıkıp aleyhinize işliyor.
şimdilik bu kadar yine gelirim...
__________________ Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın. |
| |