Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-01-2009, 07:42 PM   #8 (permalink)
ışıkk
Üsteğmen

ışıkk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,142
323 Mesajinıza toplam 3,530 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud of
Smile

Büyük Vaat

Gloria Wendroff

Tanrı dedi ki:

İlk ve son olarak bilin ki ıstıraba ihtiyacınız yok. Istırap karnınızı ağrıtır. Ona ihtiyacınız olduğunu hissetmenizin bir nedeni var mı?Hayatınızın yolunda gitmedigini hissedebilirsiniz. Olan olmuştur. Bununla devam edebilir misiniz, az bile olsa, özellikle baska bir seçeneginiz yokken? Istırap bir protestodur, sevgililer. Olmuş olan bir şey için veya olabilecek bir şeyden korktuğunuz için gösterdiğiniz dirençtir. İşte tekrar başa dönüyoruz. Olumsuzluktan vazgeçin. Bırakın gitsin.

Kendiniz için yapamıyorsanız bile Benim için yapın. Bana yüksek titreşimler gönderin. Artık sizin için ıstırabı ve çesitli acıları geride bırakma zamanıdır. Benim için, sizden acı çekmemenizi istiyorum ki sizi mutlu görebileyim. istediğim budur, tüm ebeveynlerin istediği gibi, sizin kendiniz için isteyeceğiniz gibi.

Önünüzde duran yaşam. O size verdiğim harika bir armağandır. Şükran duymuyorsanız şükretmek zorunda değilsiniz, ancak yaşamın kendisi için, daima şükran duyabilirsiniz. Size yaşamın ne anlam ifade ettiğini ve size ne verdigini düşünün. Yaşamınız bir ayrıcalıktır. Size yaşam armağanını verdim ve yaşama da sizi bir armağan olarak verdim. Yaşamı sizinle ödüllendirdim. Birbirinizle arkadaş olmayacak mısınız?

Siz ve yaşam birbirinize kusurlu görünebilirsiniz. Ben, bu arada, sizin kusursuz olduğunuzu çok iyi biliyorum. Siz ve yaşam, zaaflarınızla ya da değil, muhteşemsiniz. Asla sizden başka bir tane daha olmadı, ve asla sizinki gibi bir yaşam da olmadı.

Sevgililer, yaşamınız büyük bir vaatte bulunmaktadır. Sadece gençler için büyük bir vaat değildir bu. Tam şu anda kendinize söz verin; bir daha ıstıraba kapılmayacaksınız. Neyin sebep olduğunu düşünürseniz düşünün, onu sebep olarak kabul eden sizsiniz. Artık neden olmayın. Kendiniz hakkında daha güzel seyler düsünün. Kendinize ıstırapla kötü davranmayın artık, en ufak bir ıstırapla dahi.

Ağzınıza çigneyebileceginizden daha büyük bir lokma alırsanız, tükürün. Istırap gevişi getiren bir inek degilsiniz. İnekler her halükarda hoşnutturlar. Sevgililer, sadece hazmedebileceğiniz düşünceleri çiğneyin. Yaşamı atıştırabilirsiniz ancak talihsizlik olarak gördüklerinizi degil. Bilin ki, ilk ve son defa, yasamınız bir kutsamadır. Simdi, yaşamınızı kutsayın. Kendinizi kutsayın. İhtişamlı bir dünyadaki deneyiminizi kutsayın. Yaşamınızın güneş ışığını yansıtmasına izin verin. Yaşamınızın Beni yansıtmasına izin verin.

Asla Benim canım sıkılmaz. Asla yapacak çok işim olmaz. Asla, bir an için bile, çok seye katlanmam gerektiğini düşünmem. Asla hayal kırıklığı hissetmem. Asla hata yaptığımı düşünmem. Asla geçmis için sızlanmam ve gelecek için korkmam. Daima bilirim ki Biz, sen ve ben, Harika bir Maceradayız. Daima bilirim ki Biz birlikte Harika bir Hikaye yazıyoruz. Bu bir cesaret ve nezaket ve iyi niyet ve yaşam ve tüm Yaratım için duyulan takdir enerjisinin hikayesidir. Artık Harika bir Minnettar haline geliyorsunuz. Her şeyin Harika Minnettarı olun.

Buda, İsa ve Digerleri Harika birer Minnettar değillerdi de neydiler? Yaşamınız için Bana şükredin, sevgililer. Asla yaşamı bir daha küçük görmeyin. Onu kınamayın. Yaşayın. Benden size verilmiş bir armağan olarak yaşayın.

Telif hakkı Heavenletters™
Heavenletters™ -- İnsanın Tanrı’ya ve Kendi Kalplerine
Yaklasmasına Yardımcı oluyor.
Gloria Wendroff

sevgiler
“İçine baktığında, bunu sevgiyle yap.”
Joe Vitale

ışıkk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla