Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-01-2009, 12:54 AM   #39 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute

Şeva' cım ne oluyorsun yahu. Bu ne hiddet, ne celal

Adaşımla deniz kenarında kahve keyfi yapıp, martıların sesini dinledik diye bu kadar kızılır mı yahu? Kahve gerçekten harikaydı. Belgin' e de dedim burada bu kadar güzel kahve yaptıklarını bilmiyordum. Bir Taksim' de içmiştim öyle bir kahve, bir de bugün içtim. Hemde 3 tane duble cinsinden.

Adaşım yanlız sataşma falan mı var çözemedim hala ama Şeva geldiğinde Bandırma limanında bir tur mu attırsak ne şöyle karşıya doğru? Görsün o da içimizde yatan insan sevgisini
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla