Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-01-2009, 12:46 AM   #5 (permalink)
şeva
Teğmen

şeva - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 180
43 Mesajinıza toplam 246 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
şeva has a spectacular aura aboutşeva has a spectacular aura aboutşeva has a spectacular aura about

Alıntı:
muratdoom Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Teşekkür ederim yorumlar için. Teşhis psikiyatr tarafından konuldu ve onun verdiği ilacı kullanıyorum. Kullandığım ilaç 10 mg işte. Yan etkileri oldu bu 10-11 gün içerisinde onları atlatırsam iyi olucak. Ayrıca belirttiğin kitap yıllar önce bende vardı öyle biraz karıştmıştım içinde neler var diye :D belki hala duruyodur bakarım evde. Belirttiğin solgar vitamin ilacınıda almayı düşünüyodum aslında bir ara alırım inş.
insan'ın en iyi doktoru önce yine kendisidir. aklın karışıksa derdini bile anlatamazsın,derdini anlatamayana çözümde yoktur.yol uzar sonra.gerek yok! önce kendine dürüst ol.inan kimse süper değildir.olmaya çalışanlar da mutlak kaçaklar olur bir köşeden. bazen de öyley mişş gibi anlatırlar insanoğlu çiğ harkes daha aynı olgulukta değil ki.isteksiz ve boşveerr duygusu baskın hala sen de.ben doğru sezdiğimi düşünüyorum.yapma!! kaybeden yalnız sen olursun. zamanı harcama. giden gitmiştir yerine yenisi mutlak gelecektir. olan olmuştur ve tek yapılacak, üzerine düşeni yapmaktır.sen olanlara yada olmayanlara neden olmadı diye kahır olurken, yarın bile olacak mı garantin yokken gelecek endişelerinle boğuşurken herkes bir yerlere varacak bir şekilde.senden ricam birşey yapmaya yada değiştirmeye çalışmaman.akışa bırak...sadece yapman gerekeni yap ve sakin ol.vitesi boşa al.bekle o an kendiliğinden gelecek.ama ne yapacaksan da tamm yap!! ekmek isteseler dilimle sepete peçeteyi koy,diz ve nazikçe ikram et.bir şey bekleme iyi ve tam yap. o zaman hayat ta sana gelecek.dişini bile tam 2 dakika fırçalamadığını fark ettiğin de beni daha iyi anlayacaksın.yapılacak işler var ve hiç birisi basit işler değil.
yaşadıklarının bir sebebi var,bilmen gereken ve değişmesi gerekenler var
bu yüzden olanlar. sana bir işaret.doktor önce sensin.sen bulacaksın
yarayı onlarda saracak.
sana verilen hayata saygı duy
yoksa hayat seni saymaz!
huzurlu ol emi.