Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-01-2009, 10:33 AM   #9 (permalink)
kayrasu
Teğmen

kayrasu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 710
76 Mesajinıza toplam 553 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kayrasu is a jewel in the roughkayrasu is a jewel in the roughkayrasu is a jewel in the roughkayrasu is a jewel in the rough

Alıntı:
redflowers Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba kayrasu.

Okuduğun yorumlar kimin yorumları öncelikle bunu sorgulamak gerekiyor sanırım. Başkalarının inançlarının endişesini yaşıyorsun.

Sürekliliği olan rüyalar bize bir mesaj vermeye çalışır. Mesajı alana kadar devamlı şekil değiştirerek rüyalarımızda karşımıza çıkar. Bu mesaj sana verilen bir mesajdır ve bunu öğrenmen gerekir. Ama tabir kitaplarından değil, kendi yorumlarından, kendine sormalarından.

Şimdi bana desen ki rüyamda bir ayı gördüm ben sana derim ki birisinden güç alacaksın; bu pozitif bir yaklaşımdır,ama doğruluğu yanlızca bana aittir, benim yorumumdur.

Bir başkasına sorarsın der ki sana oo başına şu gelecek bu gelecek, negatif yaklaşır, doğruluğu o kişiye aittir, kendi bakış açısını sana projekte eder, kendi yorumudur.

Rüyalara gereken değeri verdiğimiz an gerçekten yaşamaya başlarız. Çünkü olaylar hayatımıza tezahür etmeden önce rüya aleminde yaşatılır bize. Açık açık olmasada mutlaka onu görürsün ve yorumladığın şeklini de yaşarsın.

Rüyalardaki objelere takılmaktansa rüyanın geneldeki mesajına bakmak, bir bütün olarak almak ve kendi bakış açımıza, bize hissettirdiklerine göre yorumlamak mesaja götürür bizi. İşte bunun için rüyalarımızı yazmamız yada yazamıyorsakta gün olarak değerlendirmemiz önemlidir.

Şunu unutma ki; başkalarının yaptıkları yorumlar onların hayata ve olaylara bakış açısıdır, senin rüyanın anlamı değildir. En doğru yorumu rüyayı gören yapar, umarım her rüyadaki birbirinden değerli mesajları en güzel şekilde yorumlar ve hayatına tezahür ettirirsin.

Sevgiler.
merhaba redflowers

öncelikle çok ama çok teşekkürederim açıklamalarına yorumları genelde internet sitelerinden okuyorum kendi yorumunu kendin yap demişsin ama galiba bu konuda yetenekli degilim yani yorumluyamıyorum evet son zamanlarda gördüklerim için telkinlerin neticesi diyorum yanlız bunu bile site sayesinde diyebiliyorum o da burda okudugum mesajlardan yola çıkarak kısacası nasıl yorumlamam gerek mesajları nasıl alabilirim bilmiyorum :(
kayrasu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla