Üsteğmen
Tesekkür: 1,412
221 Mesajinıza toplam 1,573 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| enerji dengeleme-4- ÖZ BEN, TANRIÇA BEN VE TANRIÇA
Enerji dengeleme işleminde, Öz Ruhun en azından birazını iyileştirme ve Yüksek Ben ile buluşup konuşma konusunda ustalaşınca, artık sıra diğer kişilik benleriniz ile buluşup, onları bilinç düzeyinize getirmenize geliyor. Bunların hepsi ayrı ayrı, enerjinizdeki değişimlerin aralarında zaman bırakarak yapılmalıdır. Çünkü dış beden benleri çok güçlüdür; bu meditasyonlar en iyi uzanarak – tercihen uyumadan, önce yatakta - veya en az 2 saat boş olup, tadını çıkarabileceğiniz bir zamanda yapılır. Öz Ben’inizin ve Tanrıça Ben’inizin gelmesi tüm enerji sistemimizde, Tanrıça’nız gelmeden önce, haftalarca sürebilecek bir değişim ve saflaşma başlatır. Her Ben’in girişlerinde, başlangıçta çok mutlu hissedeceksiniz ama bir kaç saat sanki boşluktaymış gibi gelebilir. Kalktığınız zaman bu boşluk hissi kaybolacak ve kolayca normal fonksiyonlarınızı yerine getirebileceksiniz. Huzur duygusunu, rahatlamayı ve çoşkuyu elinizde tutmaya devam edeceksiniz.
Öz / Yıldız Ben’inizle Buluşma ve O’nu İçeriye Alma
Önce Öz / Yıldız Ben’inizle buluşun ve onu içeriye getirin. O, enerji sisteminizde Nedensel Bedenin alt seviyesinde bulunur ve Ruhsal Bedenin, Yüksek Ben’in ötesindeki kişilik benidir. Geldiği zaman da şunlar olur; Öz Ben önce, O’nu kalpteki Yüksek Ben’in arkasına bağlayacak bir enerji hattı ya da kordonu gönderir. Daha sonra, meditasyon süresince Yüksek Ben ile birleşecektir. Zaman içinde Yüksek Ben ile birleşmesi kalıcı olacaktır. Yüksek Benden çıkıp, Astral İkizden ve Eterik Çiftten geçerek ilerleyen ışık, Fizik Bedene yakın enerjisine ve daha ilerisine daha güçlü olarak uzanacaktır. Tüm benlerden geçen ışık zinciri ya da kolonu daha parlak ve geniş hale gelir; geçtiği tüm enerji yapısı iyileşir ve güçlenir. Öz Ben’in bu şekilde tam olarak bütünleşmesi aylar alabilir; siz ve O bir entegrasyon / bütünleşme sürecinden geçeceksiniz.
Öz Ben, bilincinize ulaşana kadar geçtiği tüm enerjileri arındırır temizler ve onlarla birleşir. Onunla ilk temas, bir kaç hafta sürecek kayma ve değişmeye neden olabilir. Sık sık enerji bedenlerin düzende kaldığını ve tüm mağbetlerin berrak ve açık olduğunu kontrol edin. Kayan enerji, düzenin bozulmasına neden olabilir; bu, enerji dengeleme işlemi ile kolayca düzeltilebilir. Bir kaç gün enerjinizde rahatsızlık hissedebilirsiniz ama aynı zamanda çok rahat ve bu duruma karşı korkusuz hissedeceksiniz. Enerji bedenlerinin, gümüş kordonun, hara çizgisi chakralarının, kundalini chakralarının arındırılmaya ihtiyacı olup olmadığını kontrol edin. Karmanın Efendilerinden, neye ihtiyaç olduğunu sorun.
Öz Benler, meleklerdir. Eğer meleklerin ne olduğunu ve varlıkları ile ilgili şüpheleriniz varsa, şimdi onlarla tanışacaksınız. Bir tanesine direk olarak sorabilirsiniz, onlar ruhsal rehberlerden daha ötedirler. Onlar gerçektir ve onlar sizsiniz!. Tüm Öz Ben’ler melek değildir ama hepsi özel bir melek katagorisine aittir. Öz Ben’iniz sizinle buluştuğunda, ruhsal görüş alanınızda bir çok meleğin uçtuğunu görebilirsiniz. Yüksek Ben’inizin de net görüntüsüne sahip olabilirsiniz. Öz ben, bir melektir; her seyi ile...
Meditasyona başlamak için, Karmanın Efendileri ile konuşmayı isteyin. Önce, onlardan tüm enerji bedenlerinizi ve aradaki bağlantıları düzenlemesini isteyin. Bu tamamlandığında, Ka Mağbetinizin arınıp, iyileşip, düzenlenip, açılıp, aktive olmasını isteyin. Enerji hassasiyeti sona erdiğinde, Eterik Mağbet için aynı şeyleri isteyin. Sırası ile Ketherik Mağbet, Celestial Mağbet, I-Am Mağbet için sırası ile aynı isteklerde bulunun. Sıraya uyun ve biri bittikten sonra diğerine geçin. Eğer herhangi bir aşamada, Karmanın Efendilerinden “hayır” cevabı duyarsanız, devam etmek için neyi bilmeye ya da ne yapmaya ihtiyacınız olduğunu sorun. Onların direktiflerini takip edin. Bu aşamaya kadar, enerji sisteminizin arınması ve Yüksek Ben’inizle buluşma konusunda çok yol katettiniz; bu nedenle “hayır” cevabı pek olası değil. Yapılması gereken bir şey varsa bu size söylenir ve devam edebilirsiniz. Gümüş kordonun, arınmasını, iyileşmesini ve tamamen aktive olmasını isteyin ve arınma bitene kadar bekleyin. Daha sonra Yüksek Ben’ninizin gelmesini isteyin. O artık sizin, konuşabileceğiniz, yardım isteyebileceğiniz, bilgi alıp, bir şeyler öğrenebileceğiniz eski bir dostunuz gibi. Öz Ben’inizin O’nunla birleşmesi, O’na çoşku verecek ve işleme mümkün olduğunca yardımcı olacaktır. Şimdi Yüksek Ben’inizden hara çizgisi kanallarınızı ve chakralarınızı arındırıp, iyileştirip, düzenleyip, aktive etmesini ve doldurmasını isteyin. Bu enerjinin ayaklarınıza kadar ulaştığını hissettiğiniz zaman, bu dilekleri kundalini çizgisi kanalları ve chakraları içinde tekrar edin. Artık bildiğiniz üzere, bu sona erene kadar bekleyin.
Yüksek Ben’inize geçişin açılabilmesi için, şimdi de 3 Galaktik Mağbetinizin arındırılıp, iyileştirilip, düzenlenip, açılıp, aktive olmasını isteyin. Bu aşamada daha çok aktivite hissedip, renkler ve ışıklar görebilirsiniz. İlk Galaktik Mağbet, hara çizgisi üzerindeki “timus chakrası”dır. Ben onu, galaksiler arası mağbet olarak adlandırırım, bilinçli farkındalığımızın bağlantısını bu chakra yapmaktadır. İkinci Galaktik Mağbet ise ben, “yükselme mağbeti” olarak adlandırıyorum. Hara çizgisi Duygusal Beden üzerindeki hara chakrası ile, Fizik Bedene en yakın enerjimizin bağlantısıdır. Hara chakrası ya da sadece hara, bu hayattaki yaşam amacımızın kaydı ve bunu başarma yeteneğimizi yöneten merkezdir. Ben, üçüncü Galaktik Mağbeti, “yıldız ben chakra” olarak adlandırıyorum. Bu mağbet, Öz Ben’in bilincimize girişi için ve Fiziksel Bedene en yakın enerji ile birleşmesinin bir geçitidir. Hara çizgisi üzerindeki Nedensel Beden chakrası aracılığı ile bağlanır.
Galaktik Mağbetler açılıp, aktive olduktan sonra, Galaktik Chakraların arınıp, iyileşip, düzene girip, açılıp, aktive olmalarını isteyin. Galaktik chakralar dış seviyede, arka tarafımızda, aşağıda yerleşiktir. Geliştikleri zaman, üç alt (aşağı) kundalini chakrası ile bağlantıya geçer. Bu noktada düzinelerce uçan melek görebilirsiniz. Bana olduğunda, çok heyecanlı, çoşkulu ve meşgül görünüyorlardı. Çok renkli kıyafetleri vardı ve uçuşları ile, dünyanın yerçekimine meydan okuyorlardı. Muhtemelen sizinle konuşamayacak kadar meşgul olacaklar ve çok hızlı hareket edeceklerdir; ama sizde, onların heyecanlarının ve mutluluklarının bir kısmını alacaksınız. Bunun aksi mümkün değil!. Hareket sona erene kadar bekleyin veya en azından daha ileri gitmeden bir ara verin. Öz / Yıldız Ben’inizin gelmesini ve Yüksek Ben’inizle bağlantı kurup, birleşmesini isteyin. O’nu çok net görebileceksiniz; Yüksek Ben’inizi gördüğünüzden daha da net. Adını sorun ve bir süre O’nunla konuşun. Şimdi, pek çok sorunuz olacak. Ben, Öz Ben’imin adını anlayabilmek için bir kaç deneme yapmak zorunda kaldım ve anlayana kadar O’na sordum. Sizinle konuşmaya hazır olacak ve sorarsanız, Öz Benler ve melekler hakkında bir çok bilgi verebilir. İlk önce, o’nun şeklini göreceksiniz, daha sonra bir ışık kordonu fırlattığını fark edeceksiniz. Bu ışık aşağıya doğru inip, kalbinizin arkasındaki Yüksek Ben’inize bağlanır. Daha sonra Öz Ben’iniz, ışık nehri içinde aşağıya doğru kayar gibi görünüp, Yüksek Ben’inizi karşılayan enerji ile birleşir. Bunu izlediğimde, ışıklar ve renkler bir su pınarı gibi yükseliyorlardı. Bu süreçte hissedeceğiniz her şey harikadır, bunu deneyimlemek için zaman ayırın. Öz Ben’inizden devamlı olarak, Yüksek Ben’inizde, enerjinizde ve bilincinizde kalmasını isteyin ve meditasyonu bitirin. Duyumlarınız, renkler ve enerji aktivitesi devam ederken, uzanmış olarak sessizce kalın. Bu, bende 2 saat sürdü ve sonra istemeyerek kalkmak zorunda kaldım. Çoşku ve hoşnutluk ile doldum ve bir kaç gün, sanki vücudum benden ayrı başka bir yerde çalışıyor gibi hissettim; ama bu çok yumuşak ve hoştu. Bundan sonra, ne zaman Yüksek Ben’inizle buluşursanız (Ben’inizi çağırırsanız), Galaktik Chakraların ve Mağbetlerin de arınıp, aktive olmasını ve Öz Ben’inizin gelmesini isteyin.
Tanrıça Ben’inizi çağırmadan önce, bu işlemle arasında en az bir hafta geçmiş olmasını bekleyin. Bu zamana, Öz Ben’inizin varlığı ile enerjinizde yaptığı değişimlere entegre olabilmek ve yaptığı iyileşmenin her seviyede başarıya ulaşabilmesi için ihtiyacınız olacak. Bu çok yoğun bir enerji, ama çok yumuşak ve rahatlatıcıdır. Melekler bizim koruyucularımız ve öğretmenlerimizdir ve Öz Ben’imiz, ana Tanrıça Ben’imizin bir parçasıdır. Tanrıça Ben’imizle buluşmaya hazır olduğumuzda, bu işlemi gece yattığınızda yapın ki; bunun keyfini çıkarmak için önümüzde uzun bir gece olsun.
Tanrıça Ben’iniz / Üst Ruh’unuzla Buluşma ve O’nu İçeriye Alma
Önce tüm enerji dengeleme işlemini yapın. Enerji benlerinizi düzene sokun, 5 esas mağbeti aktive edin, gümüş kordonu aktive edin, Yüksek Ben’inizi çağırın, hara ve kundalini kanallarını arındırıp, düzene sokun. 3 Galaktik Mağbetin, 5 Galaktik Chakranın arınmasını ve aktive olmasını isteyin ve Öz Ben’inizi Yüksek Ben’inizle birleşmek üzere davet edin. İşleme alıştığınız zaman, bunların hepsi sadece bir kaç dakika içinde olacaktır.
Şimdi, Karmanın Efendilerinden 3 Nedensel Beden Mağbetinizi arındırıp, iyileştirip, düzenleyip, açıp, aktive etmesini isteyin. Enerji bu kez çok yoğun olabilir, ama çok da uzakta gibi gelecektir. Bir ışık ve hız hissedeceksiniz ama muhtemelen net ve görüntülü olmayacaktır. Açılma çok hızlı bir işlemle çabuk olacaktır. Devam etmeden önce tüm hareketliliğin bitmesini bekleyin. Daha sonra, 5 Nedensel Beden Chakrasının, arınıp, iyileşip, düzene girip, açılıp, aktive olmasını isteyin. Bu chakra ve mağbetler, enerji sisteminizin Yüksek Nedensel Beden seviyesinde bulunmaktadır. Bunlar hara çizgisi- nedensel beden üzerinde yeralan chakralar değildir. Devam etmeden önce, yine hissin sona ermesini bekleyin. Şimdi, Tanrıça Ben’inizden / Yüksek Ruh’unuzdan gelip, Öz / Yıldız Ben’iniz ve Yüksek Ben’inizle bağlanmasını ve birleşmesini isteyin. Bu seviyede görsel olarak bir şey algılamanız zordur, çünkü olan herşey çok uzaktaymış gibi gelecektir. Ama, enerji duyumu yanıltıcı değildir; her şey orda, bir şey çok güçlü, iyi ve kuvvetli... Tanrıça Ben’iniz tam olarak içeri geldiğinde, O’na adını sorun; sanki bu adı biliyormuşsunuz gibi gelebilir. Yüksek Ben’in, Öz Ben’in ve Tanrıça Ben’in isimleri birbirlerine çok yakın hatta ilk heceleri – benimkilerde olduğu gibi – aynı olabilir. Ruhunuzun gerçek adı, tüm yaşamlar, değişimler ve yüzyıllar boyunca Tanrıça Ben’iniz tarafından verilmiş addır. Tanrıça Ben’iniz ile konuşmak, çok uzaktaymış gibi hissedeceğiniz için zor olabilir. Öz Ben’iniz, Yüksek Ben’iniz ile birleştiğinde daha yakına gelecek ve bilinciniz ile bütünleşecektir. Bu, zaman içinde O’nu konuşmak için daha içine girilebilir yapacaktır. Kendisi ile birlikte daha güçlü bir iyilik ve çoşku getirecek ve bu, gün geçtikçe daha da güçlenecektir. Tanrıça Ben’inizi, devamlı olarak Öz Ben’iniz ve Yüksek Ben’inizle bağlantıda kalmaya davet edin. Bu hemen olmayacaktır ve ilk bağlantı, günler alabilecektir. Birleşme ve bütünleşme ise, daha da uzun zaman alacak, muhtemelen aylar sonra olacaktır. Unutmayın ki; Tanrıça Ben’iniz sizinle buluşmak için çok uzaklardan geliyor.
Şimdi Tanrıça’nızı, Tanrıça Ben’iniz ve tüm enerji seviyelerindeki benlerinizle bağlanması ve birleşmesi için davet edin. Buradaki his, öncelikle ışıklı, oldukça sessiz ve etkileyici olabilir. Tamamen enerjinize girdiğinde, Tanrıça’nızın adını sorun. Bu, bildiğiniz ve sevdiğiniz bir ad olacak. Tanrıça’nın varlığı ve birleşmesi için talepkar olmayın; bunun yerine her zaman “isteyin” veya “davet edin”. Şimdiye kadar tamamladığınız tüm işlemlerin ve düzenlemelerin, tüm seviyelerde kalıcı ve kendini destekleyici olmasını isteyin. Bunu yapabilmek için, bir süre tekrar etmek gerekebilir ama artık bu olumlu süreklilik yolundasınız. Şimdiye dönün, ama bu enerji ile rahatlamak ve auranızdaki değişiklikler için kendinize zaman verin – mümkünse tüm gece. Geceyi Yüksek Ben’iniz, Öz Ben’iniz, Tanrıça Ben’iniz ve Tanrıça’nız ile konuşarak geçirebilirsiniz veya sadece renkleri ve çoşkuyu içinize çekmekle yetinebilirsiniz.
Çok kısa sürede, ruhunuzun gelişimi için büyük bir aşama kaydettiniz. Teşekkür etmeyi unutmayın!. Yarın , takip işleminden bahsedeceğim, ulaştıklarınızı nasıl koruyup, fayda sağlayacağınızı anlatacağım son olarak. Hülya BALIKAVLAYAN
__________________ insanın tüm evrende kesin düzeltebileceği tek bir şey vardır;kendisi |