Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-02-2009, 12:16 PM   #83 (permalink)
Okan Tag
Teğmen

Tesekkür: 5
25 Mesajinıza toplam 134 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Okan Tag is an unknown quantity at this point

Alıntı:
hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ROBERT MONROE KİMDİR?

Kendisi defalarca astral seyahat gerçekleştirmiş,bu konu ile ilgili deneyimlerini bir kitapta anlatmış ,ayrıca Amerika da Monroe enstitüsü adı altında bir merkez kurmuştur.Bu merkezin yaptığı araştırmalar sayesinde binlerce kişi onların verdiği kasetleri ve cd leri dinleyerek obe(out of body experience) olarak da adlandırılan beden dışı deneyimleri gerçekleştirmişlerdir.

Yeryüzünde binlerce insan bedenlerini terkedip çeşitli yolculuklar yaptıklarını iddia ediyorlar.Bu söylenenlerin ne kadarı doğru buna kendiniz karar vereceksiniz.Ben internetde yazılanların bazılarının abartılı olduğunu düşünüyorum.Bununla birlikte internetde kendi başlarından geçenleri anlatan insanların söylediklerini genel olarak değerlendirdiğimde söylenenlerin ,en azından bir kısmının doğru göründüğünü söyleyebilirim.

Sözü fazla uzatmadan beden dışı yolculuklar konusunda söylediklerine güvenebileceğiniz bir insanın Monroe nun ilk beden dışı deneyimini okumanızı istiyorum.

Robert A. Monroe,
...
İnsanların düşlerinde gördükleri uçma ve düşme durumları, genellikle uykudaki beden dışı yolculuklara ve bedene dönüşlerle ilgilidir.

Monroe biraz tıraş yapıo galiba yanlış anlamayın ama bu Monroe'nin yaşadıkları bana açıkça sallama gibi geldi:D
Okan Tag isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla