Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-02-2009, 03:16 PM   #98 (permalink)
perilice58
Üsteğmen

perilice58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 488
259 Mesajinıza toplam 1,226 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
perilice58 will become famous soon enoughperilice58 will become famous soon enough
Standart Kundalini Reiki 3 Merhaba

Merhaba Günlük

Bu siteye ilk geldiğim zamanlara bakıyorumda baya bir yol almışım... Hele konuları okudukça kendimi çok cahil hissetmiştim bilmediklerimi duymadıklarımı öğrendim... Hangi konuya nasıl başlayacaktım her biri birbirinden güzel her biri kişisel gelişim yolculuğumda bana yardım edecek degerli bilgilerdi.. İlk başlarda herkes gibi bende bocalama devresine girdim kimi zaman üzüldüm kimi zaman ağladım kimi zaman sevinçten uçacakmış gibi oldum kimi zaman mutluluk şarkıları söledim kimi zaman hüzün şarkıları duygularımda gelgitler yaşadım çünkü bende insandım vede insanların hissetmesi geren tüm duyguları kendimi geliştirmek adına agustostan bu tarafa bu zamana kadar çok yoğun bir şekilde yaşadım...
Heleki buraya ilk geldiğimde bir hayel ablam birde mustangın birde shamicim vardı benim üçlü silahşörler gibiydi kimin sorusu olsa anında tüm bilgileri ile bizleri sevgi sözcükleri ile yardımımıza koşarlardı... Çekirge gurubumuz bile oluşmaya başlamıştı burdaki amacım tatsız konuları açmak değil hayel ablamı mustangı (serpil ablamı) ve bu iki değerli ablamızla ayrılar arkadaşları çok özlediğimden halen sevgileri yüreğimde çok özledim hepsini, Hepsini tanıdığım için çok şanslı hissediyorum kendimi burdan arkadaşlarıma ve ablalarıma selam gönderiyorum ...
Ama gene de yolumuza devam ettik shamicim yardım görevini artık tek başına çekmeye başladı vede kendisini takdir ediyorum herkeze hızır gibi yetişiyor ve sevgi ile cevap veriyor kendisinede çok teşekkürederim...
Bu üç ablamında bendeki emekleri çok büyük bu noktaya gelmemin tek sebebi bu üç ablamdır sevgilerini yüreklerini karşılık beklemeden açtılar aillerin bile çok zor yaptığını burdaki sevgi selinde gördüm burayı bulmanın burdaki insanların tanımanın mutluluğu içimde o kadar büyük ki anlatamam..
Baya bir duygu yüklüyüm sanırım buğün artık buğün biraz çekeceksiniz beni
Bu kendimi geliştirme de reikiyi seçmennin mutluluğunu huzurunu bu cumartesi günü bir kez daha anlamıştım... Kendime bambaşka bir yol yaşam seçmiştim.. Bunun arınmalarını mucizelerinide kendi içimde çok güzel yaşamıştım... Bu mucizeleri yaşamak için sanırım her hafta bir uyumlama olsa ne kadar harika olurdu çünkü ben bunu bir kere görmüş yaşamıştım..
Bazen olur herşeyi okuruz duyarız harika deriz ya hayır harika olan o değil harikanın püf noktası kendimizin yaşadığı hissettiği o coşku sevgidir. Bana göre harika olan buydu. Ve ben bu mucizeyi cumartesi günü tekrar yaşamıştım ve bu seçtiğim yolda ve ilerlemekle ne kadar doğru karar verdiğimi daha iyi anladım... Shamicimle özeldeki yazışmalarımda gerçektende başına baya ağrıttım shamicimin iki tana püf noktayı bana çok iyi öğretti birincisi uyumlamarın ve arınmaların kolay bir şekilde olmasını niyet etmemi istemişti ikinciside rehberlerime güvenmemi onları hissetmemei dinlememi içsel sesime önem vermemi istemişti bu ikisine ben çok dikkat ettim ve kendi yüksek benliğimle adeta özdeştim her uyumlanmada bana yol gösterdiler çünkü biz insan oğlunun bilmediği o kadar çok şey vardıki halen bu hayat okulunda öğrenciydik bu öğrencilikte bana göre hiç bitmeyecekti. Yeni şeyler öğrenmenin coşkusu hep içimde olacak bu coşkunun heyecanını hissetmek bile harika bir şeydir.
Evet cumartesi günü kundalini reiki üçe uyumlanmanın coşkusunu halen yaşıyorum bu coşku o kadar büyük ki bunu anlatmak için doğru kelimeleri bulmaktada baya zorlandığımı itiraf etmeliyim... Bu sefer uyumlamada en başta yüksek benliğimden yardım istemem daha büyük mucizeye tanık olmama sebep oldu karanlık odamın benim gözümde ışık gibi parlamasına o enerjinin bedenimde dolaşmasına tanıklık ettim... Bunu anlamak için yaşamak gerekir ... Düşündüğüm zaman acaba ben deliriyormuyum akıl sağlığım yerindemi dememek imkansız birşey oysaki ben ne delirmiştim nede akıl sağlığımda sorun vardı ben evrenin saf enerjisini yüreğimde hissedip durugözümle görüyordum bunu anlatmak için kelimeler dahi yetersizdi... Bu uyumlamadan sonra uyuya kalmıştım sanırım ki rahat 3 saate yakın bir uyku uyumuştum uyandığım zaman gözlerimin önünde vizyon gösterisi geçti sanki kendimi japonyada gibi hissettim ... Uyumlamadan bu tarafa arada bir televizyon ekranındaki gibi net görüntüleri görüyorum sanırım bu her geçen gün dahada gelişmeye başlayacaktır... Her geçen gün yeni şeyler öğrenmenin yaşamın bu kadar güzel olması eşsiz bir coşku veriyor bana en son sözlerimi sadece birtek kelime ile noktalaya bilir bu seçtiğim hayatı tek anlatacak sözcük var İYİ Kİ REİKİ Hayatıma hoşgeldin reiki

SEVGİLER