Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-01-2008, 09:56 PM   #372 (permalink)
YAZGÜLÜ_81
Yüzbaşı

Tesekkür: 0
160 Mesajinıza toplam 443 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
YAZGÜLÜ_81 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ

Merhaba ,
dün, yüzleşme günüydü, 4 koskaca yılın birikimini karşılıklı konuşarak çözmeye çalıştık, içimdekiler çok birikmişti ona karşı , üstelik çocuğuma karşı vazifelerini de yerine getirmediği için ve acı veren olayın üzerine gitmenin kendim açısından daha doğru olucağını düşündüğüm için yüzyüze gelmeyi istedim, görüştük 4 yıldan beri hiç görmemiştim kendisini , bana acı veren insanın yüzünü,neyse görüştük ve bu 4 yıl ondan epey birşeyler götürmüştü, ne olduysa olmuş bilmiyorum ahım mı tuttu, yaşlanmış ve yüzündeki canlılık dahi kalmamıştı, saçlarına kırlar düşmüş, gülen yüzü solmuştu,elbette kolay olmadı onunla ve geçmişle yüzleşmek benim için, o neler yaşadı bilmiyorum , bana hakkını helal ettiğini söyledi ve ben de helal ettim hakkımı ve kendi iyiliğim için ve artık onun gerçekten huzur bulması için onu gerçekten affettiğimi , onu ve yaşattığı acıları unutucağımı söyledim , artık ah etmiyeceğim Allaha sığınıyorum sadece,kabıma yerime sığamıyorum dünden beri , bana yaşattıklarını ve seni unutacağım , hatalı olduğunu kabul etti sonunda ve daha birçok şey , toparlanmaya çalışıyorum , hayatta herşey biz insanlar için , canım kanım dediğin gün geliyor el oluyor işte böyle, ellerinin arasından kayıp gidiyor ve hiçbir şey gelmiyor elden , sabır ve zaman ağla