Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-02-2009, 05:32 AM   #60 (permalink)
weckldionisos
Teğmen

Tesekkür: 61
19 Mesajinıza toplam 76 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
weckldionisos is an unknown quantity at this point

merablar arkadaşlar...

ben bu siteye bakalı bi gün bile olmadı ... aradığım şeyi aslında buldum teşekkür ederiz burdan yönetime...bkz: yönetim şampiyon gibi sesler türetmek yok :D neyse gelelim konumuza gerçekten harika bir site aradığım şeylerin birçogu var ve etkilerini aslında dün akşam çokca gördüm... şöyle başladı olay

ev arkadaşım:
-olm buldum
-neyi buldun olum
-aradığımız şeyi
- ?? (anlamsız bi ifade suratta)

sonra olayı bana anlatır... tabi o anlık heyecanla siteyi bi beynimdeki kıvrımlarımla markaja alırım...sonra bakarım ki abilerimiz öneriyor ki ilk önce ego .. bi sıralamasını yaparız ... odada günlük işlerimizle uğraşırken 3 saat boyunca dinler dinler dururuz ta ki dışarı cıkana kadar ... dışarı çıkarız aman allah bi farklıyız bugün.. enerjik kendine güven... tanımadığımız insanlarla muhabbet ,

ve eve gelinir mp3 e atılmış müzikler dinlenir ... ve uzun zamandır güne gülerek uyanmak vardır derler işte onu yaşıyorum... gözlerimi açtıgımda sırıtıyordum bi ayna getirseler o an için bi daha sırıtırım herhalde hayata ...

bkz: yönetim şampiyon :D

hadi kalın sağlıcakla....
weckldionisos isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla