Merhaba Günlük Buğün hem hüzünlüyüm hem sevinçliyim hemde yüreğimde buruk bir acı var her duygu mevcut durumda desem herhalde abartmamış olurum. Neden mi dersin ? İki tana dünya tatlısı kankam ayrılıyor... Her birimiz hayelleri sevinçleri hep birlikti içtiğimiz su bile ayrı gitmezdi bu çekim yasası ile tanıştığımdan beri hep hayellerimiz üçümüz adına olmuştu birimizin yüksek lisansta okuduğunu imgelemiştim diğer ikimizide işte çalişiyor olarak imgelemiştim ... Buğün ise kankamın biri yüksek lisans başvurusu için elazığa gidiyor diğer kankamın dünkü iş görüşmesi olumlu geçti bir süreliğine kayseri gidiyor ben ise yarın o çok istediğim her seferinde dile getirdiğim ünüversitesinde iş görüşmesi yapacağım... Her birimiz yaprak gibi bir tarafa savrulmuş gibi hissediyorum ... Sanki bu ayrılık temelli bir ayrılıkmış gibi geliyor... Hem üzülüyorum hem sevinçliyim .... Fazlamı abartıyorum bu ayrılığı bilemiyorum... İmgelememin içinde 15 şubatı buluşma günü olarak düşünmüştüm hepimiz işlerimize girmiş hayellerimize ulaşmış 15 şubat günü bunu kutlamak için memlekette her zamanki uğrak pastanemizde buluşacağız... Aralık ta bu hayeli kurdum ve şimdiye kadar aklımda bile değildi dün haber geldi ki hepimiz sevinç çığlıkları atarken buğün herkesin ayrılışını hüzünle izliyorduk ne olmuştu hepimizin hayelleri oluyordu ama biz birbirimize öyle alışmıştık ki bu sevinçle beraber hüznümüzüde yaşıyorduk... Şimdi ise tek başımayım burda belki yarın ki görüşmede benim için dönüm noktası olacak ama buğün sadece kankalarımın giişini hüzünlü bakışlarla izliyorum içimden ağlamak gelsede ağlamayacağım çünkü bu bizim hayelimizdi hayellerimize hepimiz ulaşıyoruz 15 şubat günü bizim kutlama günümüz büyük gün yaklaştıkça içimde kıpırtılar oluşuyor hepimizin ilk buluşması olacak hayellerimize nasıl kavuştuğumuzu anlatacağız sevgi kokusu olacak havada başka bir gün olacak yeşerecek hayat ama şu anda hem sevinçliyim hem hüzünlüyüm.... SEVGİLER
__________________ Meğer dilimdeki ve beynimdeki en güzel kelime senin adınmış sana her sesleneşimde ya acım dinmiyor ya sevgim coşuyor... |