Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-02-2009, 03:43 PM   #13 (permalink)
ışıkk
Üsteğmen

ışıkk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,142
323 Mesajinıza toplam 3,530 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud of

Biz Birlikte Sonsuzuz

Gloria Wendroff

Tanrı dedi ki:

Beni istediğiniz gibi düşünebilirsiniz. Beni Gökyüzünde, uzaklarda bir yerdeki Büyükbaba olarak görebilirsiniz.Beni kalbinizin atışında görebilirsiniz. Benim herkesten ve her şeyden yansıdığımı görebilirsiniz. Ben her yerdeyim, beni nasıl bulamazsınız. Gözleriniz bağlı olsa bile Beni bulabilirsiniz, sevgililer. Beni bulmak kolaydır. Ben sınırsız Tanrıyım, Beni en ince ayrıntıda dahi bulabilirsiniz. Atomda dahi Ben varım, ve döndüğünüz ve dönmediğiniz her yönde Beni bulabilirsiniz.

Beni bulamamak, olduğunuz her yerde olduğumu düsünmemek için kesinlikle uğrasmanız gerekiyor. Beni bulamamak için büyük bir inkar içinde olmalısınız. Yine de, bu beni bulmak değildir. Ben tam olarak bulunamam, çünkü asla kaybolmadım ve asla sizin için kayıp değilim. Ben kendimi size bahsettim.Biz bölünemeyiz.

Ben ortadayım. Asla gizlenmem, siz Beni kendi alanınızda gizli kılmış olabilirsiniz. Pencerenizin dışında olan, perde ister açık ister kapalı olsun, pencerenizin dışındadır. Sırf bu yüzden, sizin bir parçanız olan Benim varlığım, idrakinizden bağımsızdır. İdrakiniz Beni etkilemez. Sizi etkiler. Çocuklarım için Ben, bankada duran trilyonlarca doların farkındalığı gibiyim. Zenginliğinizin farkındalığı ile, yürüdüğünüz yol farklı. Trilyoner olduğunu bilmek kendine has bir erdeme sahiptir, ancak gerçekçi olmadan şansa inanmak bir yere kadar.Havada yürümek ancak gerekli şartlar sağlandıgında mümkündür. Şartlar mevcuttur, artık havada yürüyebilirsiniz.

Her şeyin Kaynağı tam burada şu anda sizinle, ancak siz bağımsızlık gibi bir fikir için farkındalığınızdan vazgeçiyorsunuz. Sizin bağımsızlıgınız Benim, sevgili. Ben size özgür seçim verdim, ve bunu, karşılık beklemeden verdim. Size ayrıca Kendimi verdim. Bazen, Ben’den yoksunlugunuzu yansıtıyor ve kendinizi terkedilmiş hissediyorsunuz. Benim için sizi terk etmek imkansızdır. Size özgür seçim vermiş olan Ben, sizinle olmaktan başka bir seçime sahip değilim. Sizler Benim isimsiniz. Elbette, sizinle birlikte olarak ancak bu işe sahip olabilirim. Sizsiz olamam ya da sizden uzak, sizden baska bir yerde olamam, hiçbir sey için. Sizi asla terk etmem.

Dünya ile kuşatıldıgınız zaman, Benim Varlığımdan endişe ediyorsunuz. Bunu anlıyorum, ancak endişeniz yersizdir. Ben sizden ayrılamam. Yarın güneşin doğacağı doğrudur, ve benim sizi sevdiğim ve bir an için dahi asla terk etmeyeceğim, asla bırakmamış olduğum ve bırakmayacağım doğrudur. Ben sizden kaçmam. Ben kalbinizle bütünüm. Benim Varlığımdan ayrı olamazsınız. Hatta Benim Varlığım olmadan varolamazsınız bile.

Benim Daimi Varlığımın farkındalığını terk etseniz bile, Benden kaçamazsınız. Gidebileceğiniz Benim olmadığım bir yer yok. Ben sizi terk edemiyorsam – etmeyeceksem – siz Benden nasıl olur da kaçabilirsiniz ki?Yürüdüğünüz yolun ne kadar karanlık olduğunun bir önemi yok, Benim örtüm daima etrafınızda. Size hiçbir şey olmaz çünkü Biz beraber sonsuzuz. Yaratımın ilk anından itibaren, Biz birlikte zuhur ettik. Ve hala da yükseliyoruz. Beraber havalanıyoruz. Tam şu anda zuhur ediyoruz. İnancın ötesine, zihninizin sınırlarının ötesine, dünyanın sınırlarının ötesine zuhur ediyoruz. Biz yükseldik, sevgililer. Biz yükseldik.
“İçine baktığında, bunu sevgiyle yap.”
Joe Vitale

ışıkk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla