öncelikle merhba ben telkinlere yeni başladım yalnız dikkatimi çeken birşeyler varr sitede biraz gezindim telkin dinleyenlerin yorumlarına baktım ama olumlu birieyler göremiyorum malesef nedense genellikle telkinlere yeni başlayan kişiler varrr bu site açıldığı zaman telkin dinleyip kendini gerçek anlamda değiştiren önceden ben böledim telkinleri dinledim gördüm hayatım değişti teşekkür ederim atakan bey diyenleri pek rastlamadım...
Birde Atakan Bey size bir sorum olacak çok merak ediyorum siz bu telkinleri hangi amaçla yaptınız söyler misizniz.Durup dururken aklınıza telkin yapıp insanlara faydalı mı olmak istediniz.Telkinler madem bu kadar işe yarıyor neden Doktorlar kişisel gelişim uzmanları psikologlar vb bu yöntemi denemiyorlar türkiyedeki bilim adamları bu yöntemi keşfedemediler mi acaba?
Birde Atakan Bey size bir önerim var forumda tekinlerin yan etkileri belirtileri dinleme süresi olumlu yönleri hakkında sizin ağzınızdan kapsamlı bir yazı yzarsanız çok sevinirim..
Herşeye rağmen çok teşekkür ederim inşallah yararını görürürüm çünkü artık olumlu düşünmek istiyorum kendime bunca yaptığım kötülükten sonra kendim için iyii birşeyler yapmak istiyorum hayatı sevmek doya soya yaşamak olumlu düşünmek attığım adımdan geri dönmemek azimle çalışkan bir insan güler yüzlü sevgi dolu olduğum gibi görünen doğal neşeli eski benliğime özüme kavuşmak istiyorum inşallah yararını görürümsizde insanlara yardım etmenin sevincini mutluluğunu yaşarsınız..sevgilerimle kusurum olduysa özür dilerim.. |