Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-02-2009, 10:28 AM   #982 (permalink)
TR-ance
Yüzbaşı

Tesekkür: 197
445 Mesajinıza toplam 3,041 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
TR-ance has a spectacular aura aboutTR-ance has a spectacular aura aboutTR-ance has a spectacular aura about
Thumbs up

Herkese Selam..

2 Nokta Tekniğine Uzunca Bir Süre Ara Vermiştim.. Ama Dün Kitaplığımı Karıştırırken Gene Bu Kitaba Rast Geldim :) O Sırada da Başım Ağrıyordu.. Onu İyileştirdim Zaman Yolculuğuyla .. Sonrasında ise Güzel Bir Çakra Açma Operasyonuyla Kendimi Rahatlattım.. Ama Çakraları Açarken(3. Göze Gelmişken ) 3.Göz Kısmımda Acayip Bir Ağrı Meydana Geldi.. Sanırsam Enerji Birikiyordu Oraya.. Osho'nun Tantra Teknikleri İçin Yazmış OLduğu Bir Kitap Var Sırlar Kitabı Diye.. Orada da 3.Gözle Alakalı Bilgiler Var.. Mesela 3. Gözle Hayal Edilen Şeyle Gerçek Arasındaki Fark Gerçekten Çok Azdır Diyor.. Bu Bilginin Doğruluğu Hakkında Birşey Diyemeyeceğim Ama Gerçekten 3.Göz Bölgesi Bilimsel OLarak Bile Tam İzah Edilememiş Bir Bölge.. Neyse Sonuç Olarak İşi Oyun Olarak Görürseniz Yapamayacağınız Şey Yok.. Lakin Durduk Yere Kundalini Falan Uyarmaya Kalkmayın Mazallah Sizleri Birde Hastanede Ziyaret Etmek Zorunda Kalmayalım.. :)

Sevgiyle KaLın..

Paramahamsa Yogaçarya MAHA Yogi AKİF MANAF
TR-ance isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla