Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-02-2009, 11:31 PM   #6 (permalink)
yasal06
Üsteğmen

yasal06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,608
515 Mesajinıza toplam 3,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud of

Alıntı:
CeM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yaprakk vazgeçmeden devam et bende sürekli bişeyleri imgeliyordum düşünüyordum fakat hiç bişey olmuyordu...şimdi ise düşünebildiğim herşey belli bir zaman tamponundan sonra gerçekleşiyor veya sahip oluyorum çok zevkli gerçekten :) mesela en son yaşadığım olayı paylaşayım 2 gün önce ki akşam yemeği menüsünü 2 hafta önceden tasarlardım ve anneme hiç birşey söylemediğim halde aklımdan geçenleri ona yaptırdım :) yapabileceğim öneri bilgi hazineni geliştirmelisin ve kesilikle diğer insanlar ne yapar diye düşünme... ve şunu kesinlikle unutma aklına gelebilecek herşey aynı zorluk veya kolaylıktadır...Elinle klavyendeki tuşlara basmak da aynı kolaylıkdadır dünyanın en iyi okulunda okumak da aynı kolaylıktadır araya zor kavramını sokan şey 1-şartlar oluşmamıştır 2-buna bağlı olarak insanların bize öğrettiği gerçek olmayan düşünce tarzlarıdır...2.maddeye örnek amaçlı şunu söylemek istiyorum,sence ben anneme bu yemeği aslında sen yapmadın ben yaptım deseydim bana ne derdi? :) Sevgiler...
cem harikasın ya beni çok güldürdün:) aynı şeyi bazen ben de diyorum, bi arkadaşla görüşmeyi düşünüyorum, karşılaşıyoruz, aa ne tesadüf falan diyo, ben de hadi ordan ne tesadüfü seni ben çektim demek isstiyorum ama:) diyemiyorum tabi.. ama bunu içten içe bilmek de harika..

bu arada yaprakcım, çekim yasasını uygulamak için önce onu anlamak gerekir ve bu bir süreçtir, bu süreçte başarılı olman için de çabalaman, inanman ve vazgeçmemen gerekiyo..sevgilerle
yasal06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla