Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-02-2009, 01:36 AM   #7 (permalink)
teoman_
Yüzbaşı

teoman_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 712
521 Mesajinıza toplam 2,173 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
teoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud of

sınavı atlamak zorunda olduğun bir basamak olarak değil geleceğini şekillendireceğin yüzlerce seçenekten sadece bir tanesi olarak düşün. açacağın her kapı senin iyiliğin için olacak, sınavdan istemediğin bir puan almış olmak bile...
ben kpss'ye geçen yıl girmiştim, hep sınavın son şansım olduğunu düşünerek hazırlandım. zorunluluk hissi sınavda performans düşüklüğüne neden oldu. sınav günü atlamam gereken bu basamak benim için çok büyümüştü veya ben çok küçülmüştüm. sonuçta deneme sınavlarında yaptığımdan daha az net yaptım.
ama şimdi sınavın benim son şansım olmadığını, önümde onlarca kapının açılmayı beklediğini farkettim.
telekomda çalışma isteğine gelince, adamlar bir ay tatil yapmalarına rağmen maaş almışlardı belki ondan kaynaklanıyordur :)

Karnımı besliyorum
teoman_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla