merhabalar arkadaslarım,
Dkzgrubum sitesindeki yazı hakkında yorum yapıldığını gördüm ve ben de yanlış anlaşılmayı ortadan kaldırmak ve karışıklığı önlemek amacı ile bi iki şey söylemek istedim :) Yazıyı yazan arkadasımız dediğiniz gibi biraz yanlış ifade etmiş olabilir yani orda çukur tabaktan düz büyük tabağa geçmek durucumun dediği gibi çeşitliliği artırmak açısından gerekli olan bişey.Ekmekle pilav olayını da ikisi aynı anda yendiğinde şişirdiği için yazdı,kendisi mesai arkadasımdır ordan biliyorum
bunun yanında spor asla ama asla zayıflamak için değil vücudumuzu sıkılaştırmak ve de zinde kalmak için yani bir yaşam tarzı olarak önerilebilir. ben kendi adıma 3 yıl öncesine kadar oldukça hareketli bir insanken iş hayatına girdiğimde hayatımdaki hareket nerdeyse sıfıra indi ve de dengem bozuldu,yani bence hareket sadece vücut kaslarımızın gerekli fonksiyonlarını yerine getirebilmeleri için geçerli,zayıflamak için olduğuna inanmıyorum ben de :)
Bunun yanında dkzgrubu içinde kilo alanlardan biri de benim ama dkz yi kavrama aşamasında ilk etapta kilo alınabildiğini doktor ozan bey zaten söyliyor kendisi de,ben yanlışlarımı biliyorum.Mesela bayramda Adana ya gittik eşimin memleketine ve ben tok olduğum halde habire bişeyler yedim.Biliyorum ki bayramdan önce vücudumda bir incelme vardı,tartılmamıştım ama göbeğimden ve pantolonlarımdan anlıyordum ve zaten en önemlisi beden boyutlarının değişimi
1 ocak itibarı ile açlığı tokluğumu dinleyerek beslenmeyi tekrar öğreniyorum ve gözden kaçırdıklarımı bulabilmek için kitabı yeniden okumaya başladım,eğer sorunuz olursa ben de elimden gelidiğince yardımcı olmaya çalışırım