Acı çektiğim dönemlerde bana bunların hepsi geçicek, geriye dönüp baktığında gülümsiyceksin ne kadar aptalmısım diyceksin dediklerinde, ben icimden hayır gecmiycek o kadar kolay değil diyordum.
haklısın kendimi üzmek, kendime acımak hosuma gidiyordu,insan bi süre sonra gercekten bundan zevk almaya bile baslıyor :) Mazoşist değilim yanlıs anlasılmasın
ama söyle düsünüyordum acılarımı unutursam bana yapılan haksızlıklar, yapan kisinin yanına kar kalıcak bende acı cektiğimle kalıcam iki gün ağlıycam sonra unutucam öylemi yok böyle bisey, onunda acı cekmesi gerek deyip hırslanıyordum ne kadar yanlıs olduğunu simdi anlıyorum yani sonuçta acımı unutmamak icin elimden geleni yaptım kendime
Uyanmam ailemide kendimle birlikte umutsuzluğa cektiğimi farketmemle oldu, acıma o kadar kaptırmıstık ki kendimi onların ne durumda olduğunu göremedim cok üzdüm onları,
Neyseki farkına varıp değismeye karar verdiğim anda bu site cıktı karsıma ve benimle benzer sorunlar yasayanların yorumları sayesinde kendime güvenim geldi..
Son zamanlarda kendimi cidden cok iyi hissediyorum ve dahada iyi olacığına inanıyorum
Geçmişi sevgiyle geride bırakıyor ve geleceğimde herşeyin mükemmel olduğunu bilerek güven ve huzurla ilerliyorum,
Sigarayı bırakalıda 2 ay oldu, senin de en kısa zamanda bırakacağına inanıyorum
Şarkı için çok çok çok tesekkür ederim
severek dinlediğim bi şarkıydı zaten ama uzun zamandır telkinlerden baska müzik dinlemediğim için iyi geldi bana unutmustum doğrusu
[IMG]file:///Users/silpo/Desktop/dd5bcb2809.gif[/IMG]