Merhabalar herkese;
siteyi ilk keşfettiğim zaman bazı çekincelerim ve aklıma takılan soru işaretlerim oldu ( hala da biraz olduğunu söyleyebilirim)
ama yinede denemeye karar verdim. yaklaşık 7 gündür telkinleri sürekli dinliyorum. bendeki değişiklikler şöyle oldu;
*Geç yatmama rağmen kurduğum saatten önce uyanıyorum
*Gördüğüm rüyaları hatırlayabiliryorum. gecelerim biraz huzursuz geçiyor bu yüzden ama sabahları kendimi iyi hissediyorum.
*Okuduğum herşeyi daha kolay aklımda tutabiliyorum. Hatta ingilizce kelime öğrenme hızım beni şaşırtıyor nerdeyse öğrendiğim kelimeler hafızama mıhlanıyor.
*Daha azimli oldum. karar verdiğim şeyleri hemen hayata geçirebildiğimi şaşkınlıkla izliyorum.
*Bağırsaklarım daha hızlı çalışmaya başladı ama hala bu konuda rahatlamış değilim. sanki hala kendimi sıktığım bazı konular var.
*Zaten açık olan iştahım daha da bi şahlandı en üzücü yanı bu ama geçici olduğunu düşünmeye çalışıorum.
*Haklı olduğum konularda ilk defa gereği gibi kendmi savunuyorum. dik yürümek kendine güvende cabası
şimdi bu kadar olumlu gelişme varken bu insanın aklındaki sorularda daha neyin nesi diyebilirsiniz.
telkinleri dinlerken bazen konuşma seslerini de duyuyorum. ve bunların çıplak yani müziksiz haliylede dinlemek istiyorum.
ve Atakan beyin kendini detaylı tanıtmasını istiyorum. ( veya bu telkinleri okuyan kişinin sanırım Atakan bey )
bunlara cevap alabilirsem inanın daha mutlu olucam.
şimdiden teşekkür ediyorum. merakımı mazur görün... |