Yaprak ben de çekim yasası formülümü vereyim.:)çok işe yarıyor.dileklerini maddeler halinde yaz.mesela 1-kpss yi kazandım. 2-tam bana uygun,karakterli,görgülü bir sevgilim var....diye yaz ama aralara da sahip olduklarını da yaz hepsi harmanlansın.mesela 3. maddede şuanda şükrettiğin sahip olduğun birşey olsun.sonra o kağıdı biryere koy ve unut.belirli bir zaman sonra kağıdına baktığında herşeyin teker teker gerçekleştiğini görüceksin:)bende öyle oldu.ve şaşkınlıkla listeye bakıcaksın.ama yasal06 arkadaşımın dediği gibi çekim yasasının ayrıntılarınıda hayatına empoze etmen gerekir.yaşam tarzını buna göre ayarlaman gerekir.
ayrıca arkadaşlar bende 2 yıl oldu iş arıyorum.bir eksiklik yapıyorum ama ne bulamıyorum.bütün herşeyi gerçekleştirdim ama bu nedense olmuyor.tavsiyesi olan varsa ne olur yazsın iş konusunda.yardımlarınızı bekliyorum.olumlamalarımı yapıyorum,güveniyorum inanıyorum ama....:(
sevgiler.
__________________ Nasıl nefes alacağınızı düşünmezsiniz, sadece nefes alırsınız. Dış koşulları yaratan içimdeki parçamı iyileştirmesi için, sevginin ruhunu yardıma çağırdım.
Hayatındaki herhangi bir şeyi değiştirmek istediğinde bakacağın tek bir yer var: kendi için.
“İçine baktığında, bunu sevgiyle yap.”
Joe Vitale |