Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-02-2009, 08:20 PM   #29 (permalink)
nurnur
Teğmen

Tesekkür: 615
22 Mesajinıza toplam 142 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nurnur will become famous soon enoughnurnur will become famous soon enough
Standart olumlama sayısını sınırlı tutmak gerekiyor mu?

merhabalar...
bilinçaltı olumlamalarının sayısını sınırlı tutmak gerekiyor mu? mesela hedefimizi belirledik ve hedefimizle ilgili olumlamaları tercih ettiğimiz yöntemle yapıyoruz, tamam.. onun dışında ben hayatımda olmasını istediğim ( bolluk,bereket,ev, yeterlilik, karizma, toplum önünde konuşabilme,güven, başarı, yaratıcılık....... vs. vs. vs.) durumlar hakkında ve güncel karşıma çıkan durumlarda olumlamalar yapmaya kalkarsam onlarca olumlama oluyor.. yapıyorum da..
..bu doğru mu? yoksa (hedefimle ilgili olan dışında) bazı konulara öncelik verip sınırlı mı tutmalıyım olumlamalarımı?
çünkü ben bazen arabayla giderken .. yürüyüş yaparken, kendime reiki verirken ve çakra dengeleme çalışması yaparken sürekli beşlikler halinde olumlamalar yapıyorum...bunlar birbirlerini destekleyen olumlamamalar..
kendime reiki verirken ve çakra dengelerken olumlama yapmamın sebebi o boşlukta aklıma olumlu olmayan düşünceler gelebiliyor..bu düşünce boşluğu yaratmamak ve olumlu olmayan düşünceleri engellemek için olumlamalar yapıyorum..
doğru mu yapıyorum.. başka önerileriniz var mı?

teşekkürler... sevgiler
nurnur isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla