Alıntı:
ışıkk Nickli Üyeden Alıntı
Yaprak ben de çekim yasası formülümü vereyim.:)çok işe yarıyor.dileklerini maddeler halinde yaz.mesela 1-kpss yi kazandım. 2-tam bana uygun,karakterli,görgülü bir sevgilim var....diye yaz ama aralara da sahip olduklarını da yaz hepsi harmanlansın.mesela 3. maddede şuanda şükrettiğin sahip olduğun birşey olsun.sonra o kağıdı biryere koy ve unut.belirli bir zaman sonra kağıdına baktığında herşeyin teker teker gerçekleştiğini görüceksin:)bende öyle oldu.ve şaşkınlıkla listeye bakıcaksın.ama yasal06 arkadaşımın dediği gibi çekim yasasının ayrıntılarınıda hayatına empoze etmen gerekir.yaşam tarzını buna göre ayarlaman gerekir.
ayrıca arkadaşlar bende 2 yıl oldu iş arıyorum.bir eksiklik yapıyorum ama ne bulamıyorum.bütün herşeyi gerçekleştirdim ama bu nedense olmuyor.tavsiyesi olan varsa ne olur yazsın iş konusunda.yardımlarınızı bekliyorum.olumlamalarımı yapıyorum,güveniyorum inanıyorum ama....:(
sevgiler. |
merhaba ışık.. öncelikle bu isim ve avatar resmin çok güzel.. ben çekim yasasını daha yeni içime sindirmeye başladım ama anladığım kadarıyla sen çok daha önceden biliyorsun bunu.. iş için doğru zaman değildir denilebilir. yani doğru şartlar ve doğru zaman gerçekleşmemiş olabilir, bu en görünen nedenlerimizden biri.. bir diğeri mesajının sonunu ama ile bitirmişsin:( aslında güvenmediğini gösteriyorsun.. son olarak da ki bence en önemli sebebi bu, çekim yasasını içselleştirdiğimiz söylüyoruz ama misal ben 25 yaşındayım, 24 yıl boyunca çekim yasasından bihaber yaşadım, yani belki de aslında %0.1 lik bi ihtima bile olsa çekim yasasını içselleştirmemiş olabilirz.
tabiiki belki bunları söylemek haddime bile değil ama belki yardmcı olabilirim diye yazdım. çünkü çekim yasasının çalışmaya devam etmesi için evrene iyi bişeyler vermeye çalışıyorum da:)
sevgiler ışık.. dualarımla yanındayım..