07-02-2009, 12:24 AM
|
#87 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 104
85 Mesajinıza toplam 345 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Alıntı: asya26 Nickli Üyeden Alıntı
yaklasık üç aydır telkinleri hic ara vermeden dinliyorum ama son bir aydır bende unutkanlık basladı gecici bir durum diye düsündüm ama bugun dün yasanan seyleri bile unuttugumu farkettim.. genelde yakın zamanda yasadığım seyleri hatırlamakta zorlanıyorum. bunda telkinlerin etkisi varmıdır acaba biraz ara vermelimiyim sizce ? | Merhaba asya26 unutkanlık sorunu bendede var bu farkındalığımızın az olmasından ve bedenimizin gerekli ihtiyaçlarını karşılamadığımız için oluşuyor.
Ben bir kaç ay önce telkinleri hep gece sabaha kadar dinliyordum ve bu unutkanlık sorunum daha da artmaya başlamıştı. Bu konu hakkında Atakan Bey telkinleri gece dinlemememi önerdi ve ben gece dinlemeyi bıraktım artık gündüzleri dinliyorum ve unutkanlık sorunum eski haline geri döndü![y789](images/smilies/qqb006.gif)
Bu durumu atlatmak için shamanic ablamın önerilerini uygulamayı düşünüyorum kısa zamanda atlatacağımızdan eminim gelişmeleri bildiririm sende bilgi verirsen sevinirim |
| |