Alıntı:
sanemce Nickli Üyeden Alıntı
sigarayı bırakmaya hazır olmayı beklersen bil ki o an hiç gelmeyecek |
haklisin Sanemce...hakikaten oyle bir anin gelmesi pekte mumkun gorunmuyor.
tesekkurler degerli destegin icin..yureklendiren mesajin icin...
Alıntı:
renklerin turkusu Nickli Üyeden Alıntı
sadece söz verdiğin için bile içmeyebilirsin değil mi aslında istesen...? |
istesem... evet butun mesele orada bitiyor iste. istemiyorum demekki henuz.. icmek icin turlu turlu bahaneler uretebiliyorsam
henuz tam anlamiyla icmemeyi istemedigim anlasiliyor maalesef..
ite kaka 6 gunu tamamladik bakalim..
tesekkur ederim degerli destegin icin.. bu zorlu yolda ilerleyebilmem icin farkli bir acidan perde acmissin bana .. ufku daha keskin bir gozle gorebilmem icin...tesekkur sana da..
Teoman, hayir ruyalarimda sigara yok henuz.
ama son iki gecedir acaip bir terleme basladi. bununda telkinlerle alakasi olabilirmi merak ediyorum.
...
evet hala buraya dumansizlik gunlugune yazmak icin gelebildigime gore alnim ak, cigerim dumansiz demektir ;)
bu gonul rahatligiyla buraya gelebilmek, yazabilmek ne guzel..
dun gece en zorlu gece idi. dayandik, bir sekilde oyalandik, savusturduk kazasiz belasiz,dumansiz.
vee bu aksam yine o saatlerde benzer yogunlukta sinirlilik halleri yasayinca anladim ki; en cok evde kaldigim zamanlarda ve aksam saatlerinde zorlaniyorum.
gunduzleri genellikle disarida ve gunluk telaselerle akip gidiyor zaman.
icilmeyecek mekanlarda oluyorum ve sigara aklima bile gelmiyor dogru durust.
hatta icilen bir ortamda isem ve yanimdakiler birer tane yakip banada uzattiklarinda reddetmek bile kolay oluyor.
ama donup dolasip eve gelince, evde hersey herzamanki duzeninde isleyip, sadece sigara konusunda bir yenilik yasandigi icin o saatlerde daha yogun bir icme istegi oluyor.
dolayisiyla su zor gunlerde mumkun oldugunca evden disari cikmali,yalniz kalmamali,sigara yasagi olan yerlerde vakit gecirmeliyim.
su nefes egzersizi cok etkili bir yontem.. bazen unutuyorum, aklima gelmiyor ama ne zaman aklima gelip derin nefes almaya baslasam cok ise yaradigini hissettim.
ben sigarasiz 6 gun gecirmis biriyim :)
aferin bana.. tesekkurler destegini esirgemeyen degerli forumdaslara...
yarini da sag salim atlatirsam bir haftayi tamamlamis olacagim...
kendimi tebrik etmekle kalmayacagim, kendime bir haftalik sabrimin karsiligi olarak ufak tefekte olsa kalici bir hediye alacagim :)
...
bu sabah yagmur var istanbul'da.... gozlerim dolu dolu oluyor bilinmez niye... anne sozu dinler gibi masum... agladim bu sabah...