Konu: Lutfen...!
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-02-2009, 12:57 AM   #13 (permalink)
gökçe y.
Üsteğmen

Tesekkür: 977
219 Mesajinıza toplam 1,274 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gökçe y. is a jewel in the roughgökçe y. is a jewel in the roughgökçe y. is a jewel in the roughgökçe y. is a jewel in the rough

Alıntı:
yasal06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
biz hangi gerçekliklerden geçtik biliyor musun? aşk acısı mı dersin aile sorunları mı dersin parasızlık mı açlık mı yalnızlık mı aşağılanma mı, aklına her ne gelirse hemen hemen hepsini yaşadık. yalnız kaldık kimsenin bizi anlamadığı zamanlarda, biz de senin gibi hiçbişey hiç bi işe yaramıyor dedik ve etrafımızdakilerden medet umduk. ama gerçek neymiş biliyor musun? gerçek önce tek başına ayağa kalkabilme cesaretiymiş, gerçek aslında herşeyin o kadar kötü olmadığı sadece bizim abarttığımızmış, acıdan hoşlanmamızmış aslında, insanlardan medet umarak yalnız kalma korkumuzu bertaraf etme isteğiymiş...
...
önce gerçekten ayağa kalkmak istiyor musun önce buna karar ver, gerçekten istiyor musun yoksa iki üç gün dayanıp sonradan pes mi ediyorsun? hadi dene bir kerecik olsun vazgeçmemeyi dene, iki üç gün içinde sana sihirli değnek değmeyeceğinin farkına var. .
yasal06 çok güzel anlatmış. Tekrar oku diye yeniden alıntıladım caspy. Önce sorunun dıştan değil, içten kaynaklandığını kabul etmekle başlamalısın işe ve Yasal'ın da dediği gibi sanki sihirli değnek değmiş gibi her şeyin 2 günde düzeleceğini düşünmemelisin. Nasıl işler 2 günde bu hale gelmediyse 2 günde de düzelmez. Başla (bu en önemli adım), sabırlı ol ve asla pes etme. İnsan isteyince (SABIR, İRADE ve inançla)yapamayacağı şey yok inan bana
gökçe y. isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla