Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-02-2009, 03:25 PM   #129 (permalink)
sedefli
Teğmen

sedefli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 92
34 Mesajinıza toplam 283 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sedefli is a jewel in the roughsedefli is a jewel in the roughsedefli is a jewel in the roughsedefli is a jewel in the rough
Lightbulb mükemmeldi, sevgiler...

Şiirimde geçen bir sözüm vardır:
"Mükemmellik yatar altında Tanrının Dokunuşlarıyla..."

Herşey ve herkes mükemmeldi, Nurlu, bereketli 'Canımsın' Özlem Hanım, Nlp, EFT'ci eğlenceli Abdullah Bey, Ritmotrans emek harcayan Atakan Bey, Kuantum İki noktayı anlamamı sağlayan Mümin Bey, tatlı Suzi ve güleryüzlü Belgin Hanım saçtığınız ışığın bize ulaşmasını sağladığınız için çok teşekkür ediyoruz.

Ödevlerimizi yapıyoruz:)
Bugun bolluk, bereket çorbası yaptım ve onu aradımhandsfree'den konustuk, koş gel dedim. Çok mutluyum.

Bu arada Mümin Bey, gelirken iki nokta tekniğini uyguladık. Yılmaz Bey, annem ve ben otobüse yetişecektik, onlar koşturuyorlardı ben arkalarına tıpış tıpış yürüyor, onların telaşına bakıp gülüyordum, normalde telaşlara tahammülüm yoktur bunu da belirtmeliyim. Ama biliyordum yetişeceğimizi ve geriye keyif duyarak yağmurda yürümek ve sertifikalarımıza koynumda kuru yer sağlayabilmekti. Taksiye bindik uzun bir sessizlikten sonra farkettim ki o an üçümüz de hayatını değiştirmeye, ilik ilik örmeye başlamıştık bile.

Özlem Hanımcım, Basmane Meydanı'nda bolluk ve bereketin akışını izledim şarıl şarıl, size geliyorum diyordu sevdim onu ve makinemle ölümsüzleştirdim.

Atakan Bey, sabah uyandığımda bir sinir hali hissettim EFT uygulayıp hem o duygudan kurtuldum hem de gülümseyerek yatağımdan kalkıp yeni güne sevinçle başladım.

Bu seminerde emeği geçen, katılımlarıyla renk katan herkese sevgilerimi yolluyorum.

Günün ebedi ışığı üzerinize olsun...
Sevgilerimle,
SeDeF YetiŞEN

sedefli isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla