tekrar merhabalar hepinize.. tek kelimeyle her şeyin mükemmel olduğu bir seminerdi...çok sevdiğim dostlarımla bir araya gelmek beni çok heyecanlandırdı... yeni dostlarla tanışmak ise ayrıca mutlu etti...şu an içim biraz buruk.... doyamadım çünkü...her anın tadını an be an çıkarmaya çalıştım... çok güzel tatlı sohbetler anılar ve yaşantımızın her döneminde yanıbaşımızda olucak çok kıymetli bilgiler ekledim hafızama... bu sizlerin sayesinde oldu... böyle güzel bir semineri bizler için gerçekleştiren bütün arkadaşlarıma tek tek teşekkür ediyorum... emeğinize nefesinize sağlık... vee böyle güzel bir seminerde yanımızda olan tüm arkadaşlarımıza ve katılımcılarımıza da sonsuz teşekkürler ediyorum... özlemcim (ışığım güzel rehberim) belgincim (tatlı küçük kız kardeşim) atakan beycim..keopscum..mümincim..hepinize tekrar teşekkürler.. bu arada akıncım başka foto yokmu...merakla bekliyoruz seminere ait fotoları ve video görüntülerini..
__________________ Şimdi tüm ihtiyaçlarımın karşılığını yerküre ve gökkürenin sonsuz bereketinden çekip alıyorum.Bütün kanallar serbest Bütün kapılar açık! |