Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-02-2009, 07:23 PM   #7 (permalink)
sedefli
Teğmen

sedefli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 92
34 Mesajinıza toplam 283 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sedefli is a jewel in the roughsedefli is a jewel in the roughsedefli is a jewel in the roughsedefli is a jewel in the rough

Yazını bir anda gördüm:) okudum ve hayatımdaki ilginç benzerlikleri yakaladım. Öncelikle Rüyalar ruhun ve bilinçaltının seninle iletişime geçme aracıdır ve bir tek sen onları yorumlayabilirsin, senin dilinle konuşur çünkü. Eğer enteresan bir şekilde rüyan sayesinde kişinin nerede olduğunu bulduysan bir kere daha herşeyi gözden geçir derim. Hayatta tesadüfler yoktur. Aynı durumdayız aslında seninle, ben rüyamın peşinden gittim ve o insanla tanıştım, evet tanımadığım biriyleydim rüyamda.

Soruları kendine sor, sen uyanma aydınlanma yolunda bir ruhsun. Bilinçaltına sor, tekrar rüya gördüğünde hiçbir detayı atlamadan yaz ve üzerine düşün... Bu kız senin hangi özelliğini simgeliyor, ruhun neye dikkat çekmeye çalışıyor?

Duygularını bastırmaya ve sorgulamaya ihtiyacın yok, onları rahat bırak. Unutma hayatta direndiğin neyse kalıcı olmakla yükümlüdür. Çok genç olduğun için sınırların yoktur ve kolay gerçekleşir, şimdiden kendi yolunu ruhsal anlamda bulmanı tavsiye ederim. Sınırsız ol ve istemekten vazgeçme, şimdi ektiğin tohumlar gelecekte sana bir yaşam sunacak, onları sevgiyle ek...

Sevgilerimle...:)
sedefli isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla