Herkese Merhaba, İlk kez bir foruma yazıyorum ve az önce yazmakta olduğum mesajı kaybettimL
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p> İyi ki bu seminere ben de katılmışım! Hayal eden, planlayan, emek veren, paylaşan herkesi kutluyorum. Çok yoğun ve geniş yelpazeden konuları, özün özü halinde harmanlayarak sunmak büyük başarı bence. Arkadaşların samimi ve yetkin tutumları bu başarıyı perçinledi. Atakan Bey, subliminal telkinler ve kendileri ile ilgili olası soru işaretlerini kaldırıp güven perçinledi bende. Sevgili Abdullah Bey, aldığı eğitimlerin hakkını vermiş, her birinin temel mantığını açıklayarak kolay uygulanabilir teknikler sundu bize. Sevgili Mümin Bey'le iki nokta tekniğini keşfettim. Algılayabildiğim kadarıyla salıvermeyi başardığımız noktada, gerçekleştiremeyeceğimiz bir şey yok gibi ve bu muhteşem bir şey!.. Bu noktada çekim yasasının temel prensibiyle de örtüşüyor bence. Vee, sevgili Özlem Hanım, son derece samimi, verici ve her an herkesin sorusunda hazır ve nazır:) Başlı başına bir gün onun konusuna ancak yeterdi...Bu kadar dolu dolu bir içerik hazırlamış. Akşam da devam mı etseydi bu seminer acaba? Bence olurdu... Şaka bir yana bu içerik için daha fazla zaman gerekli bence. Bildiklerim tazelendi, bilmediğim yeni şeyler dağarcığıma eklendi, üstelik motivasyonum da arttı...Daha ne olsun? Haa, dahası eve dönerken öyle bir yağmura yakalandım ki, önümü göremez oldum, arabayı durduracaktım neredeyse...Çoktandır böyle bir yağışta kalmamıştım...Korktum açıkçası..."Eh be Özlem Hanım, bu kadar mı olur?" dedim ve sonra, teslim oldum ve kabul ettim:) Bolluk bereket... Bu ya da daha fazlası... Benim ve hepimizin ve bütünün hayrına... |