Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-02-2009, 10:30 PM   #4 (permalink)
yasal06
Üsteğmen

yasal06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,608
515 Mesajinıza toplam 3,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud of

Alıntı:
pofuduk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
doğru aslında, hiçbir patatesin soğan olmak istediğini duymadım, görmedim de...Doğada herşey olduğu gibi, tavuk tavuk gibi, ördek ördek gibi, kaz, kaz gibi...

İnsanoğlu dışında kendinden başka birşeymiş gibi davrananı görmedim.
ne kadar da güzel anlatmışsın.. gerçekten biz sanki bizde değil de başka bir bedende başka bir ruhta yaşama çabasındayız.. şunun gibi olsam bunun gibi olsam.. bu daha kolay gelir bize.. halbuki en kolayı kendin olmaktır, çünkü insan ne kadar gizlense de aslında en iyi kendisini tanır..

bir insan tek başında da olsa yalnızlık yok olur.. hani derler ya' zindanda dahi duvarlarım aynalaşır' diye.. belki kabul etmek için kendimizi önce kendimizle yalnız kalmaya ihtiyacımız var, sorgulamak ve içimizdeki cevapları kullanmak..