Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-02-2009, 02:04 AM   #4 (permalink)
gökçe y.
Üsteğmen

Tesekkür: 977
219 Mesajinıza toplam 1,274 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gökçe y. is a jewel in the roughgökçe y. is a jewel in the roughgökçe y. is a jewel in the roughgökçe y. is a jewel in the rough

Alıntı:
ışıkk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
evet Gökçe'cim ben de çok rahat imgeledim ve gerçekten çok iyi konsantre oldum.sadece meleklerle işbirliği yapıp kovaya sıkıntılarımı doldurdum.ben hani altın külçeleri olur ya, altın değilde gümüş külçe olarak canlandırdım, üzerinde sorunum yazılıydı ve kovaya koyuyordum.bilmiyorum öyle canlandı hemen gözümde bende öyle devam ettim.sen nasıl yaptın?
özel bir çaba sarfetmedim, bir an gözümün önünde canlanıverdi. Bir nehrin kıyısında böyle cennet gibi bir yerdeyim. Melekler uçuşuyor(Hani klasik melek figürü vardır ya, kanatlı, öyle melekler) Onların elinde altında kovalar var sıkıntılarım, negatifliklerim ben istedikçe bir şekilde onların kovalarına doluyor ve sıkıntıları benden uzaklaştırp uçup gidiyorlar (gülümseyerek, ben de gülümsüyorum)
Gerçekten kendimi çok huzurlu ve kuş gibi hafiflemiş hissettim. Hani melekler saf iyiliktir ya heralde ondan.
Bunu meditasyon şeklinde sık sık tekrarlamayı düşünüyorum.Çok huzur verici ve bir çocuğun oynadığı saf ve temiz oyunlara benziyo...
Sağol ışıkçığım yaa, yüzüme kocaman ve huzurlu bir gülümseme geldi sayende
gökçe y. isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla