Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-02-2009, 10:54 AM   #90 (permalink)
teoman_
Yüzbaşı

teoman_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 712
521 Mesajinıza toplam 2,173 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
teoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud of

bugün güne güzel bir uyku çekerek başladım. işin aslı aylardır uyku düzenim bozulmuş gece 3 te yatıp sabah 10 gibi kalkıyordum. bazende hiç uyamadığım geceler oluyordu.
uykudaki bu düzenliksizlik insanın günlük hayatını olumsuz etkilyor, düşünce ve çalışma performansını da düşürüyor.
önceki geceyi uykusuz geçirmiş olmam sebebiyle dün yatağa erken girdim. 12 buçuk falandı. erkenden uyumuşum. sabaha yakın birkaç kez uyandım ama hava henüz aydınlanmadığı için geri yattım. sabah 8 gibi alarma gerek duymadan dinlenmiş bir vaziyette kalktım. kendime güzel bir kahvaltı hazırladım. annemlerin gönderdiği böreklerden yedim. o esnada tv'de recep ivedik 2'nin fragmanını izledim sabah sabah güldüm baya. ardından işyerine geldim. diğer günlerden daha iyi hissediyorum şu an kendimi.
relax...

Karnımı besliyorum
teoman_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla