Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-02-2009, 07:32 PM   #62 (permalink)
new_way
Teğmen

Tesekkür: 13
6 Mesajinıza toplam 35 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
new_way is an unknown quantity at this point

merhabalar
çoktandır yazmadım diye siteyi unuttum sanmayın. aslında her gün burdayım. size son 1 ayda yaşadığım değişimlerden bahsetmek istiyorum. doğrusunu söylemek gerekirse telkinleri düzenli dinlemiyorum. Ama aklıma geldiğinde belki haftada 1 defa birkaç saat dinliyorum. Yine de bir yıldır telkinlerle birlikteyim ve faydası olduğunu düşünüyorum.

geçen yazımda bulunacak 10 adet dilekten bahsetmiştim. buradaki yazımdan sonra isteklerimi bir bir sıraladım. ama günlük tutmadım, hayal panosu yada kutu da yapmadım. çünkü meraklı ablam ve annemden çekindim. ve dileklerime hiç bir negatif etki gelmesini istemedim. bu nedenle güzel bir word dosyası açıp ona şifre verdim. şifre bir tek bende olduğu için kimse açamıyor tabi :)

1 ay içinde aklıma geldikçe yazdım. ortalama 15-16 defa olmuş. ilk günlerde sadece istediğim şeyleri yazdım. örn: her açıdan çok mutlu ve huzurlu bir ilişki yaşıyorum.. gibi. sonraki günlerde bu cümlelerin arasına şu anda sahip olduğum şeyleri yazmaya da başladım. sahip olduğum şeyleri düşünmek ister istemez şükür etmeme sebep oldu. bazen yazı yazarken hangisi gerçek hangisi istediğim ben bile karıştırıyorudm sanki. ve yazma işlemi biraz uzun sürdüğünden 17sn'lik olumlu düşünme işlemini de fazlasıyla yerine getirmiş oluyorum böylece.

mesela hiç bir çaba göstermeme rağmen çok iyi ingilizce konuşuyorum yazıyordum. dün akşam eve gelince elime ingilizce bir roman aldım farketmeden. ve ilişkiler konusu benim için özellikle de bay x'ten sonra imkansız bir konu gibiydi. Ama geçen hafta bir tanıdığım, beni birisiyle tanıştırdı. şu anda burda olmadığı için msn'den görüşmeye başladık. sonu ne olur bilmem ama bay x takıntısından kurtulduğumu farkettim. 5,5 yıl sonra üstelik. bu arada bay x te geçenlerde cep telefonunu evde unuttuğumda beni aramış. aylardır aramadığını düşünürsek ilginç..ben sonra aramaya gerek bile duymadığımı farkettim ve aramadım.

hiç inanmasanız bile isteklerinizi varmış gibi yazmaınızı tavsiye ederim. ve eğer canınız sıkkınsa moraliniz bozuksa bunu yazmayın bence. geçenlerde canım çok sıkılmıştı o gün sadece seni seviyorum, özür dilerim.. yazdım mesela ben.

şimdilik benden bu kadar. gelişme olursa tekrar yazarım. hepinizi seviyorum.
new_way isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla