Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-02-2009, 12:36 PM   #38 (permalink)
perilice58
Üsteğmen

perilice58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 488
259 Mesajinıza toplam 1,226 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
perilice58 will become famous soon enoughperilice58 will become famous soon enough

Alıntı:
esmas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
tesekkur ederim Asya..sen fazla icmiyormussun kolay olmustur birakmak..
ama ben 8 yildir iciyordum ve gunde bir paket idi.
aslinda mesele tamamen nikotin veya alinan nikotin orani degil. mesele suki; ben o paketle gunumu gecemi paylasmisim,adeta en yakin arkadasimdan bile samimi olmusum,iyi kotu gunlerimde bana eslik etmesine izin vermisim.manen bagimliyim, psikolojikmen bagimliyim. dolayisiyla tipki bir dosttan yada ev arkadasindan ayrilmis biri gibi kalakaldim.
ama zaman herseye caredir. mesela bugun en kolay gunlerimdendi. bazi gunler oluyorki resmen nefsimle bogusuyorum icip icmemek konusunda.
ama bugun rahattim.
fikirlerin,destegin icin tesekkurler Asya..
Yo öyle düşünme bende 9 yıldır içiyordum 2000 yılına girdiğim gün bıraktım şimdi aklıma bile gelmiyor ve sadece tek yaptığım bir bütün paketi çöpe atmak oldu istersen yapamayacağın şey yok önemli olan beynini hazırlanman ve neden içtiğini sana neler kazandırıp kaybettirdiğinin terazisini kurarsan beynin onun senin için yararlı olmadığını zamanla sana gösterecek