Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-02-2009, 02:08 PM   #6 (permalink)
Okan Tag
Teğmen

Tesekkür: 5
25 Mesajinıza toplam 134 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Okan Tag is an unknown quantity at this point

Alıntı:
Akın Berk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Biri çıkmış google beyaz olmasaydı bilmemneler olmazdı diye ilginç bir haber yapmış. Sadece bilişim değilde hayatın her alanındaki bir değişim küresel ısınmayı tetikleyebilir yada enerji kaybına yol açabilir… Misal biri çıkar, “insanlar çok fazla terlememeli, bu nem havada değişik tepkimelere yol açıp küresel ısınmayı tetikler, bu yüzden fazla koşup terlemeyin “ demesi ile aynı şeydir… Nihayetinde böyle haberler doğruda olabilir… Bilimsel dayanakları var çünkü… Tabi hayata böyle bakamayız. Bu kelebek etkisinde hep böyledir… Kelebeklerin biri fazladan bir kanat çırpsa dünyanın öbür ucundaki iklimin dengesi bozulur… Zaten hayatta hep kayıplar varmış gibi görünür… Ama bardağın boş tarafını görürsek hep ne kaybtemişiz ve buna örnek olmak için ne kaybetmeliyiz onları düşünür ve görürüz… Google Microsofttan sonraki en büyük markadır… Google beyaz olmasaydı 300.000 $ dolarlık enerji tasarrufu olabilirdi elbette… Ama google olmasaydı, bugün bilişimde ve internet teknolojilerinde milyarlarlarca dolarlık piyasa olmazdı… Ben olaya ya google olmasaydı diye bakarım…
adam çıkmış söylemiş doğru söylemiş sorsak çevreye hepimiz olayın farkındayız ama birisi der iş işten geçmiş benim duyarlılığımla ne olacak birisi ben duyarlıyım der ama hiçbirimizin birşey yaptığı yok ben elimden geleni yaparım ve sadece bir öneride bulunuyorum insanın terlemesiylede bu önerinin uzaktan yakından alakası yok bu benzetmeyi açıklama gereği bile duymuyorum yani:)google sadece bir örnekti şimdi biz siteyi daha farklı bir tasarıma getirsek ne olacak site unutulup gidicek mi yani ya da başka bir zarara mı uğruyacak?
Okan Tag isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla