Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-01-2008, 07:11 PM   #375 (permalink)
YAZGÜLÜ_81
Yüzbaşı

Tesekkür: 0
160 Mesajinıza toplam 443 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
YAZGÜLÜ_81 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ

Alıntı:
Silvara Nickli Üyeden Alıntı
Bilmiyorum ne yaşadın ama neyse geçmiş bitmiş işte. Düşünüp üzme kendini, serbest bırak gitsin. Yüzyüze gelmekle iyi etmişsin, kaçma kdeğil yüzleşmek gerekiyor sıkıntı verse de , yara açsada yüz yüze gelmek en iyisi. Acıların, acıları yaşatanların önünde dikilip, sende vardın geçtin gittin bak ben hala ayaktayım, dikim, öyle de kalmaya devam edeceğimi göstermek ama en çok kendine göstermek güzel. Seni tebrik ederim.
Eminim önünde kocaman pespembe bir dünya var, senin ve çocuğunun birlikte.
Allah 2niz için de hayırlısını versin :)
Sevgili Silvara,
beni ve duygularımı öylesine iyi anlamışsın ki , aynen dediğin gibi artık düşünmemeye çalışıyorum , tabii ilerleyen zamanla kafamdakiler daha da netleşiyor , nasip değilmiş bunda da bir hayır vardır deyip geçiyor ve herşeyin en iyisini diliyorum , evet birikimimi, içimdekileri anlattım,bu biraz yaralasa da beni aslında çok iyi oldu ,deşarj oldum ve ortak arkadaşlar var arada en çok acı çeken benim olduğumu , yıkılmadığımı , onunsa acı çekmediğini , ahımın tuttuğunu başka dertlerden dolayı bitik durumda olduğunu söylüyorlar , evet dimdik ayaktayım bunu da kanıtladım, şükürler olsun Allaha, daima ileriye bakıyorum artık