Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-02-2009, 03:19 PM   #8 (permalink)
Okan Tag
Teğmen

Tesekkür: 5
25 Mesajinıza toplam 134 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Okan Tag is an unknown quantity at this point

Alıntı:
Akın Berk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ozman bize örnek ol. Bir site aç... 3 sene emek ver tasarımını en ekomik şekilde ayarla... Ozman gerçekten duyarlı biri olduğunu düşünelim... Herkes bişeyler söyler... Ama icraatı büyük insanlar yapar... Ama ben bu sitenin nasıl yapılıp hangi yollardan geçtiğini biliyorum. ordan göründüğü kadar basit deil. Burdaki bir grafik için nasıl sabahlara kadar uğraşıldığını biliyorum... Bu sitenin tasarımı deiştiiği andaki arama motorlarında gerilemesi en az 1000 üye kaybettirir. Ayrıca web tasarımı işini webçilere bırakmakta fayda var. Site amacına uygun renklerden oluşmalı. Bunu anlatmalı.
site açma işleriyle falan pek uğraşmıyorum ama bir her işimde demiyim de yaptığım büyük küçük her türlü şeyde ben duyarlılığımı yapıyorum burada da bunu farkettim söyledim bana inanıp inanamamak senin elinde birşey diyemem dediğim gibi ben burada da böyle bir öneride bulundum sadece illede tasarımı değiştirin diye birşey demedim sitedeki arkadaşların da benim önerime bu kadar ilgili olabildikleri için teşekkür ederim.
Okan Tag isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla