Alıntı:
Sycorox Nickli Üyeden Alıntı
Evet yüzleşip bazı şeyleri konuşmak,en iyisi...Ben hayatta birçok şeyi yüzleşmeyerek,konuşmak bile istemeyerek yaptığım için bundan sonra bir konu olduğunda muattabı kişiyi karşıma alıp konuşma kararı aldım...Seninde bu şekilde yapman çok iyi olmuş...Umarım bundan sonra bütün iyi ve güzellikleri yaşarsın...Ki yaşayacağına inanıyorum...Geçmişten birçok dersler aldık birçoğumuz...Değişimi ve gelişimi kabul ettik...Birçok kötü deneyimi geride bıraktık...Herşey olumsuz olsa bile bunlar bizi yıldırmıyor...Kapkaranlık bir ortamda bile,aydınlıkmış gibi düşünebiliyoruz ve aydınlanıyor heryer sonra...
Bende silvara gibi sana ve oğluna en güzel dileklerimi sunuyorum...Umarım ikiniz için herşey mükemmel olur bundan sonra |
Teşekkür ederim arkadaşım, evet artık zorluklar , yaşananlar bizi yıldırmıyor, karanlık gecelerin ardından gün doğuyor , bugün çok daha iyiydim , düşüncelerim netleşti ve hayata daha sıkı sarılıyorum, hayat ve zaman şükürler olsun ki benim haklılığımı ve iyi niyetimi kanıtladı, gerçekten kendimle ve bu güne kadar hayata karşı tavrımla gurur duyuyorum sadece biraz fazla iyi niyetli buluyorum kendimi , umarım dediğin gibi kızım ve benim için herşeyin en hayırlısı ve mükemmeli olur ve hayattan herşeyin en iyisini bekliyorum artık
sevgiler