Konu: Zero Limit
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-02-2009, 05:09 PM   #15 (permalink)
TR-ance
Yüzbaşı

Tesekkür: 197
445 Mesajinıza toplam 3,041 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
TR-ance has a spectacular aura aboutTR-ance has a spectacular aura aboutTR-ance has a spectacular aura about

Alıntı:
nick1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba
bu yöntemi uygularken bu cümleleri kime hitaben söylüyoruz acaba?
1-kendi kendimize demeliyiz
2-Önce sorunun ne olduğundan bahsedip (eft de ki gibi örneğin ders calışmıyorum derslerim zayıf buna rağmen )seni seviyorum özür diliyorum lütfen beni affet tşk ederim diyoruz
3-sorundan bahsedip ve bundan kurtulmaya niyet edip Allah'a hitaben bu cümleleri söylüyoruz
4-sorun yaşadığımız kişi kimse ona hitaben söylüyoruz??
bayağı dallanıp budaklandı ve anlamadım
bir fikri olan var mı?
teşekkürler

Selam..

Bu Cümleleri Kullanırken Doğruyu Söylemek Gerekirse Bir Kişiye Veya Bir Şeye Hitap Etmenize Gerek Yok.. Siz Yalnızca Sevgiyi Davet Ediyorsunuz Bu Kelimelerle.. İSterseniz Allah, İsterseniz Tanrı İsterseniz Tao vsvsv.. (İstediğiniz Şeyi Üretebilirsiniz.. )Daimi OLan Yaratıcı Sizin Çağrınızı Alıyor.. Burada Asıl Amaç Altbilincin Aptal Önermelerinden Kurtulup (Hatıralardan.. ) Üstbilincin Bilgeliğinden Yararlanmak.. Mesela Sorunlar İçinse Şu Soruları Sorabilmeniz Gerekli..

Bu Olayların Sebebi Nedir ?
Bu Olayların OLmasına Sebebiyet Veren İçimde Neler OLuyor ?

Bu Soruların Anlamınız Kavramanız İçin Öncelikle Kitabı Okumanız Gerekiyor.. Çünkü Yazar Evrenin Holografik Kopyasının Bizim İçimizde Var OLduğunu Söylüyor.. Yani Bizim İçimizin Dışında Birşey Yok.. Lakin Bilinçli Zihinle Günlük 5 veya 10 Bayt Bilgi Algılarken Bilinçaltı Zihnine Milyarlarca Bayt Veri Yükleniyor.. Yani Farkında OLmadan Aslında Kaderimizi O Bilemediğimiz Verilerle Yazıyoruz.. Ve O Veriler İçerisinde Virüslü OLan VEriler Var.. OnLarada Zararlı Hatıralar Diyoruz.. Eğer Bu Hatıralardan Arınmazsanız Aynı Sorunları Tekrar Tekrar Yaşarsınız.. Zihniniz Ya O Virüslü Hatıralara Hizmet Edecek Ya Da İlahi OLanın Esinlenmeleriyle Mükemmel Bir Hayat Yaşayacak.. İŞte O Verileri Temizleyen Anti Virüs Ho'oponopono Adını Almış Bulunmakta.. Ve Eminim Hiçbir Anti Virüs Bu Düzeyde Çalışamaz.. Şu An Elinizde Güçlü Bir Araç Tutuyorsunuz Emin Olun..

Sevgiyle Kalın..

Not : Kendi Deneyimlerimi Paylaşacaktım Lakin Bu Aralar Çok Meşgulüm.. En Kısa Zamanda PAylaşmayı Düşünüyorum Deneyimlerimi.. :)

Paramahamsa Yogaçarya MAHA Yogi AKİF MANAF
TR-ance isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla