Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-02-2009, 09:59 PM   #15 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart

REHBER RÜYALARIN YAPI TAŞLARI

SAYILAR

Gördüğünüz sayı 1-7 arasında ise önce çakralarla ilgili kontrol yapın. Örneğin 5 sayısı çok fazla yer alıyorsa rüyalarınızda, o sayının denk geldiği çakraya bakın. Bu boğaz çakrasıdır. Kendini ifade etmektir. Yaşadığınız herhangi bir sağlık sorunu var mı? Ya da son zamanlarda insanlara hayır diyemiyor musunuz? Eğer benzer şeylerse bu çarka üzerine enerji çalışması yapın. Yine verilen sayılar üzerinde çalışırken o sayıya ait yaş döneminizi gözden geçirin.

Gördüğümüz sayıları takvimde işaretlemek ve o günler geldiğinde her zamankinden daha uyanık olmak gerekiyor. Rüyanızda 25 sayısını gördüğünüzü düşünelim. Bunu değişik şekillerde yazabiliriz. 25 gün sonraya işaret koyabilir, beş ile ikiyi toplayabilir, çıkan yedi sayısı için yedi gün sonraya ya da yedinci aya işaret koyabiliriz. Bu sizin sayı üzerinde çalışırken hissettiğiniz duyguya bağlı. Örneğin 25 gün sonraya işaret koyduğunuzda içinizde bir neşe, ferahlık duygusu beliriyorsa bu, sayıyla ilgili tahmininizin doğru olduğunu gösterir.


İSİMLER- İNSANLAR

Rüyada gördüğünüz insanlar tanıdıklarınız olabilir. Burada iki şey yapıyoruz; birincisi uyandığınızda içinizde bir sıkıntı varsa bu büyük ihtimalle telepatik bir rüyadır ve tanıdığınızı aradığınızda size sıkıntılı ya da rahatsız olduğunu söyleyecektir. Böyle bir duyguyla uyanmadığınızda yapacağınız tek şey; o kişinin ismini rüyanın diğer parçalarıyla birleştirmek olmalıdır.

Rüyalarımızdaki insanların uyanık yaşamda bizim için taşıdıkları anlam dışında, onlarla olan benzer özelliklerimize de bakmalıyız. Onun rüyadaki görüntüsü bizim hangi yönümüze ayna tutuyor? Olumlu ya da olumsuz. Bu kişi geçmişten mi, yoksa gelecekten biri mi? Uzun zamandır görmediğiniz ama sık sık rüyalarınıza giren insanlar varsa onlarla tamamlayamadığınız döngüleriniz olabilir. Bağışlama, alacak-verecek, kırgınlık gibi. Ya da o insanla yaşadığınız deneyimlerin şimdiki ilişkilerinize ve anınıza nasıl yansıdığına bakın. Pek çok şeyi anlamanıza yardımcı olabilir.

KAYBETTİĞİMİZ İNSANLAR

Rüyalarda pek çok insanın yaşadığı bir deneyimdir. Rehber rüyaların aşamalarında gördüğümüz, kaybettiğimiz yakınlarımız bizim onlarla olan bağımızı tam anlamıyla koparmadığımızı gösterir. Bu her iki ruh içinde iyi bir deneyim değildir. Eğer sık sık rüyalarımıza giriyorlarsa, kaybettiğimiz kişi ile ilgili duygularımıza, düşüncelerimize bakmalıyız. Yarım kalan bir şeyler varsa bunları tamamlamakta fayda var. Bağışlama, kırgınlık, kızgınlık duygularından arınma. Bir de suçluluk. İçimizde kişiye karşı suçluluk duygusu varsa bu konuda çalışma yapmak gerekir. Rüyalardan bunu isteyebilir, Bağışlama- Yüksek Benlik Buluşması olumlamasını okuyabiliriz. Ya da rüya içinde uyanıp, neden rüyamıza girdiğini, neyi görmemiz gerektiğini sorabiliriz. Rüyaya yatmadan önce de konuyla ilgili niyette bulunabiliriz.

Peki her zaman olaya bu açıdan mı bakmalıyız? Tabii ki değil.

Rehber rüyalarda yüksek benliğimiz ya da meleklerimiz kaybettiğimiz ama çok sevdiğimiz yakınlarımızın bedeninde bize görünürler. Dikkatimizi mesaja çekmek, rüyayı hatırlamamızı sağlamak için. Çünkü insanlar saygı duyduğu ve gerçekten kalben sevdiği insanların sözlerine, düşüncelerine önem verirler. Bu rüyaların bir öncekinden farkını ayırt etmek oldukça kolaydır. Mutlu ve neşeli uyanırsanız gün içinde de kendinizi iyi hissedersiniz.


__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla