Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-02-2009, 12:20 AM   #4 (permalink)
yasal06
Üsteğmen

yasal06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,608
515 Mesajinıza toplam 3,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud of

Alıntı:
fantas_tic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yazın için çok teşekkürler.. peki benimle benzer sıkıntıları cekmiş biri olarak şuan ne kadar güçlüsün? istediklerini elde edebildinmi? zaman zamanda olsa karamsarlığa yenik düştüğün zamanlar olmuyormu artık tamamen kurtuldum diyebilirmisin?
insanların zaman zaman sıkıntı çekmesini doğal kabul etmek gerekir öncelikle.. yani ben insanım:) kendimi güçlü hissediyorum diye sıkıntılar yaşamayacağım karamsarlığa kapılmayacağım anlamına gelmiyor bu.. burada çok ince bi çizgi var; ben de ağlıyorum ama sonra elimi yüzümü yıkayıp hayata devam ediyorum ve çok odaklanmıyorum üzerinde.. önceden günlerce aylarca aynı kötü psikiolojide kalııyordum, şimdi bir sorunum olduğunda bir gün içinde ya da işte iki gün neyse, daha basit bişeyse hatta birkaç dakika içinde bile çözzebiliyorum..işte önemli olan pozitif zamanlarının negatif zamanlarından kat kat fazla olması..

kendimi ne kadar güçlü hissettiğime gelince, istersen bunu başkalarının sözleriyle açıklayayım, etrafımdakiler farketti mesela bu değişimi, ya pelin sana ne oldu böyle aşık falan mı oldun dediler, nasıl toparlandın hani sen 5 aydır ağlıyordun dediler..bunun gibi işte.. benim de hala sorunlarım var elbette ama geçmişe ya da sorunlara odaklanmak yerine sürekli ayağa kalkmaya başarmaya güçlü olmaya odaklanıyorum ve tahmin et ne oluyor? ben güçlü oluyorum dileğin benim için emirdir hesabı..

gerçekleştirdiklerime gelince.. maddesel anlamda zaten biçok şeyi kendime çektim ve bunun hazzını yaşadım.. şu anda bana mucize gibi görünmüyorlar artık.. ama en büyük mucize ne biliyo musun? kendini keşfetmek.. ben şimdi bu mucizeyle uğraşıyorum, nasıl daha iyi olabilirim ve nasıl daha iyi yapabilirim diye... umarım faydalı olabilmişimdir.. sevgilerle..