Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-02-2009, 11:56 AM   #4 (permalink)
escecey
Teğmen

Tesekkür: 4
9 Mesajinıza toplam 35 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
escecey is an unknown quantity at this point

yazdığının şeyleri okuyunca benmi bunları yazdım acaba fark etmeden die düşündüm,şaka bi yana bu kadar kendimi bulduğum bi yazı daha okumadım asla kendi kararlarımı veremediğim bi hayat yaşdım ve uun bi zamandır bunun için mücedele veriyorum bu durumun artık değişmesini istiyorum tamda dediğin gibi neyi sevdiğimden bile emin dilim birileri seviyorsa bende sevmeliğim ben önemli deyilim benim görevim birilerini ailemi yakınlarımı etrafımdaki insanları mutlu etmek,ben onları sabırla her türlü konuda dinliyorum ama kimse beni aynı sabırla dinlemiyo benim başıma ne gelirse gelsin ben altından kalkarım zannediyorlar ve ha bire üstüme geliyorlar komutlar veriyorlar.ne yapmam gerektiğini söyleyip dururyorlar artık bana sorulanlara direk cvp veremediğimi harkettim ille birilerine danışmam gerek sanki ama bu durum için artık kimseyi suçlamak istemiyorum ve artık bu durumun değişmesini istiyorum kendimi bütün eksik yönlerimle kabul ediyorum çok ii bir insan olduğumu biliyorum ve en önemlisi kimsenin hayatımda benden fazla söz sahibi olmasını istemiyorum,benim etrafımdaki insanları önemsediğim kadar diğer insanlarında beni önemsemesini istiyorum hayatıma girecek bütün güzelliklere kalbimi açtım bekliyorum,Allah hepimizin yardımcısı olsun.
escecey isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla