Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-02-2009, 05:29 PM   #4 (permalink)
anceline
Teğmen

anceline - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 408
58 Mesajinıza toplam 408 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
anceline is on a distinguished road

Sevgili elector, siz kendi merkezinizden hayata hangi gözlerle bakarsanız yaşamınız çevreniz öyle şekillenir...Hayata pozitif yaklaşmak sizin tabirinizle " pembe gözlüklerle bakmak" zorla yapılacak bir şey değildir ki sıkıntı versin ya da sabır gerektirsin...Bu insanın doğasında vardır ve tabii bir akıştır. Siz kendinizi zorlayarak düşüncenizde yapay bir pozitif bakış açısı oluşturmaya çalışmak yerine, daha doğal , içinizden geldiği gibi duygularınızı ifade ederek ve çevrenizi araştırarak, severek, gözlemleyerek en önemlisi olumluya doğru değişmeyi seçerek , yeni bir yol deneyebilirsiniz...
Ben herşeye üzülen, endişelenen, olayları hükmüm altına almaya çalışan mükemmelliyetçi zihniyetimi bırakıp kendimi akışa teslim ettiğim günden beri çok rahatladım ve işte o andan itibaren çekim yasası da benim için tıkır tıkır işlemeye başladı.
Bu inanın zor değil sadece farkedebilmek, hissedebilmekle alakalı...Siz bir adım atın gerisi geliyor zaten... selamlar