Konu: fıkralar
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-01-2008, 08:16 PM   #25 (permalink)
heromemo
Üsteğmen

Tesekkür: 0
25 Mesajinıza toplam 45 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
heromemo is an unknown quantity at this point
Standart Ödünç vermiş :)

Evli bir çift cadılar partisine davetliydi. Gitmek için hazırlanırlarken kadının migreni tuttu, evde kalmak zorundaydı.
Kocasına, partiye yalnız gitmesini, onun eğlencesini bozmak istemediğini söyledi.

Biraz tartıştıktan sonra adam kostümünü giydi ve partiye gitti kadın da birkaç ilaç alıp yattı. Biraz uyuduktan sonra kendini daha iyi hissederek uyandı ve partiye giderek kocasına sürpriz yapmaya karar verdi.
Tam hazırlanırken "acaba ben yanında değilken kocam neler yapıyor" diye düşündü ve kocasının kendisini tanımaması için değişik bir kostüm giyerek partiye gitti.

Bir kenarda onu izlemeye başladı. Kocası arka arkaya değişik kızlarla ve onlarla biraz fazla yakınlaşarak dansediyordu, ne kadar ileri gidebileceğini görmeye karar verdi.Kocasına yaklaştı ve onunla çok samimi bir şekilde dansetmeye başladı,kulağına dışarıya çıkabileceklerini fısıldadı. Arabalardan birine girerek seviştiler ve gece yarısından önce maskeler çıkarılmadan kadın eve gitti, kocasının dönüşünü beklemeye başladı.

Adam sabaha karşı döndü ve doğru yatağa gitti.
Kadin : "Parti nasıldı kocacığım" diye sordu,
Adam da: "Sensiz hiç eğlenemedim aşkım" diye yanıtladı.
Kadın, "inanmıyorum" diye cevapladı, "bahse girerim ki çok eğlenmişsindir

Adam "Gerçekten hayatım. Partiye gittiğimde bazı arkadaşlarla sıkıldık, alt kata inip bütün gece poker oynadık. Fakat kostümümü ödünç verdiğim o Allah'ın cezası herif bir eğlenmiş, bir eğlenmiş, anlata anlata bitiremedi....
heromemo isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla